Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Το ID BUZZ έρχεται σε 3 εκδόσεις!

26/7/2021

Το WV ΙD Buzz είναι ο διάδοχος του θρυλικού Τ2! Γεμάτο τεχνολογία και νέες καινοτομίες η γερμανική εταιρία έχει ξεκινήσει ήδη τις δοκιμές του ηλεκτρικού van, που σκοπεύει να λανσάρει στην αγορά το 2022.

Αυτή τη χρονική στιγμή ο γερμανικός οίκος έχει αναπτύξει 3 διαφορετικές εκδόσεις με σκοπό να πιάσει μια μεγάλη γκάμα καταναλωτών.

Kοινοποίησε το »
Σχολιάσε το »


Η πρώτη έκδοση είναι η κλασική και απευθύνεται στο αγοραστικό κοινό που θέλει να ζήσει ξανά την εμπειρία του Τ2. Με τη φιλοσοφία του εσωτερικό του να φέρνει μνήμες από τον προγονό του, θα είναι εφοδιασμένο με μεταβλητό σύστημα πίσω καθισμάτων για 4 άτομα προσφέροντας έτσι μέγιστη αξιοποίηση του χώρου και πρακτικότητα.

Η δεύτερη έκδοση έχει διαμορφωθεί κατάλληλα για μεταφορές και υπηρεσίες courier. Η cargo έκδοση του ID BUZZ θα δώσει την ευκαιρία σε πολλές εταιρίες να έχουν στο στόλο τους ένα ηλεκτρικό, γεμάτο πλεονεκτήματα, σύμμαχο. Ταυτόχρονα η VW εργάζεται πυρετωδώς πάνω στην τεχνολογία αυτόνομης οδήγησης ώστε στο μέλλον οι παραδόσεις να γίνονται αυτοματοποιημένα.

Τέλος η VW εξελίσσει μια έκδοση κατάλληλη για rideshare, μια υπηρεσία που είναι αρκετά δημοφιλής στο εξωτερικό και είχε έρθει και στην Ελλάδα μέσω της Uber! Σε αυτή την έκδοση, το εσωτερικό θα έχει έξι ξεχωριστά καθίσματα με οθόνη που θα προσφέρει πληροφορίες και ψυχαγωγία.

Το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να περιμένουμε το 2022 να δούμε ξανά το θρυλικό «χίπικο» Van με νέα περιβολή και τεχνολογία να κυκλοφορεί στους δρόμου!
 

Kοινοποίησε το »
Σχολιάσε το »

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε