Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Το Jeep Wrangler Magneto 2.0 είναι εδώ!
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Το Jeep Wrangler Magneto 2.0 είναι εδώ!

4/4/2022

Η Jeep σκοπεύει να παρουσιάσει μεταξύ άλλων στα πλαίσια του Easter Jeep Safari 2022, το νέο Wrangler Magneto 2.0, τη 2η έκδοση του αμιγώς ηλεκτρικού Wrangler.

Έρχεται το ηλεκτρικό Wrangler

Η Jeep, μετρώντας αντίστροφα για το Easter Jeep Safari 2022 που θα ξεκινήσει στις 9 Απριλίου, έδωσε στη δημοσιότητα μία teaser φωτογραφία για το 7ο και ίσως τελευταίο πρωτότυπο που θα παρουσιάσει στο πλαίσιο αυτής της διοργάνωσης.

Μετά τις 9 Απριλίου η παρουσίαση

Η Jeep στο φετινό Easter Jeep Safari δεν θα παρουσιάσει ούτε ένα, ούτε δύο, αλλά εφτά πρωτότυπα, με το 7ο και τελευταίο κατά σειρά να είναι και το πλέον αινιγματικό, με την αμερικανική φίρμα να επισημαίνει πως οι καλές αναβιώσεις δεν μένουν μόνο στα δυνατά σημεία του αρχικού μοντέλου, αλλά ανοίγουν νέους δρόμους. Με βάση τα όσα διακρίνουμε από την εικόνα πρόκειται για το Wrangler Magneto 2.0, τον διάδοχο του πρώτου Magneto, το οποίο θα βασίζεται σε ένα 3θυρο Wrangler Rubicon με έναν ηλεκτροκινητήρα κάτω από το καπό. Ο προκάτοχος εξοπλιζόταν με έναν ηλεκτροκινητήρα 288 ίππων και 370 Nm ροπής, ενώ προκάλεσε τις εντυπώσεις αφού συνδυαζόταν με μηχανικό κιβώτιο έξι ταχυτήτων. Το ηλεκτρικό Wrangler διέθετε μία μπαταρία χωρητικότητας 70 kWh, με όλα τα μηχανικά μέρη του Magneto να ήταν προστατευμένα και πλήρως αδιάβροχα, δίνοντας την δυνατότητα να περνάει με άνεση από υδάτινα κολλήματα βάθους 76 εκατοστών!

Οι 4x4 δυνατότητες στη νέα ηλεκτρική εποχή

Επίκεντρο παραμένουν ακόμα οι 4x4 δυνατότητες του Wrangler, οι οποίες έχουν περάσει στη νέα ηλεκτρική εποχή με το καινοτόμο Plug-in Hybrid σύστημα 4xe, μία επιλογή που στο μέλλον θα την δούμε να πλαισιώνεται και από αμιγώς ηλεκτρικές εφαρμογές.
 

...>>>Συνεχίστε το άρθρο

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε