Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Το Panda SUV έρχεται το 2023

Το Panda SUV έρχεται το 2023

17/1/2022

Η Fiat έχει σκοπό να παρουσιάσει μία σειρά από οικονομικά και πρακτικά μοντέλα ειδικά σχεδιασμένα για την πόλη, καθώς αναμένεται να μπουν σε παραγωγή τα επόμενα 5 χρόνια. Μεταξύ των παραπάνω, θέση κατέχει και η νέα έκδοση SUV του Panda.

Με επιθετική στρατηγική θέλει να κατακτήσει την αγορά των ηλεκτρικών η Fiat μέσα στα επόμενα 5 έτη, που θα έχει ως βάση το Fiat 500 αλλά και μια σειρά από νέα μοντέλα που θα βασίζονται πάνω στο Centoventi concept

Προσιτά και πρακτικά Fiat μέσα σε 5 χρόνια  

Ο CEO της Fiat, Olivier Francois δήλωσε σε βρετανικούς δημοσιογράφους πως η νέα στρατηγική της φίρμας προβλέπει πως το Fiat 500 θα επικεντρώνεται στο στυλ, αν και θα πλαισιώνεται στην γκάμα από νέα μοντέλα βασισμένα πάνω στο πρωτότυπο Centoventi που θα προσφέρουν υψηλά επίπεδα πρακτικότητας. Τα μοντέλα αυτά αναμένονται να είναι πολύ προσιτά και θα χαρακτηρίζονται από τον σκληραγωγημένο χαρακτήρα τους, όπως συνέβαινε με τα μικρά Fiat την δεκαετία του 1980. 

«Τα νέα μοντέλα θα γίνονται άμεσα αναγνωρίσιμα ως Fiat» 

Σχετικά με τα νέα μοντέλα ο Francois αναφέρθηκε: «Είναι σίγουρο πως έχω την δυνατότητα να δώσω στο νέο αυτοκίνητο ένα νέο όνομα ή κάποιο από τα ονόματα του παρελθόντος. Μάλλον θα επιλέξω τη δεύτερη επιλογή γιατί έχουμε στην διάθεσή μας πολλά αγαπημένα ονόματα που έχουν δώσει πολλές χαρές στους πελάτες μας. Πρώτα θα κατασκευαστεί ένα μοντέλα για τη μικρή κατηγορία και μετά ίσως ακολουθήσει ένα νέο Punto ή ένα Panda. Δεν ξέρω. Θα δούμε. Αυτό που είναι σημαντικό είναι πως το μοντέλο θα γίνεται άμεσα αναγνωρίσιμο ως Fiat». 

Το Panda θα γίνει SUV  

Oι πρώτες πληροφορίες που προέρχονται από την μεριά της Ιταλίας και της Γαλλίας, κάνουν λόγο πως η Fiat θα κατασκευάσει ένα νέο μίνι και πως σκέφτεται σοβαρά την ανάπτυξη ενός boxy crossover πόλης, βασισμένο στο Centoventi, το οποίο πιθανόν να αποτελέσει την SUV έκδοση του γνωστού Panda

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

 

...>>>Συνεχίστε το άρθρο

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε