Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Το Tesla Model 3 Best Seller στην Ευρώπη
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Το Tesla Model 3 Best Seller στην Ευρώπη

26/10/2021

Σημαντική στιγμή για τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα και την ηλεκτροκίνηση γενικότερα, συγκεκριμένα όμως για το Tesla Model 3 που κατακτά την πρώτη θέση των πωλήσεων στην Ευρώπη για το μήνα Σεπτέμβριο.

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της JatoDynamics, για πρώτη φορά στην ιστορία της αυτοκίνησης ένα αποκλειστικά ηλεκτρικό μοντέλο πήρε την πρώτη θέση των πωλήσεων για το μήνα Σεπτέμβριο στην Ευρώπη ξεπερνώντας τις παραδοσιακές δυνάμεις. Απίστευτο και όμως αληθινό. Το Tesla Model 3 ήταν το κορυφαίο σε πωλήσεις όχημα στην Ευρώπη τον περασμένο μήνα.

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

 

Πρωτιά που θα γραφτεί στην ιστορία για τα ηλεκτρικά και το Model 3

Τον Σεπτέμβρη του 2021, το Tesla Model 3 πούλησε 24.591 αυτοκίνητα στις χώρες της Ευρώπης, αριθμός που το έφερε στην πρώτη θέση των πωλήσεων για τον 9ο μήνα του έτους, καταγράφοντας παράλληλα αύξηση κατά 58% σε σύγκριση με τον Σεπτέμβρη του 2020. Στη δεύτερη θέση των best seller ήταν το Renault Clio (18.264 αυτοκίνητα) ακολουθούμενο από το Dacia Sandero (17.988 μονάδες) και μετά το Volkswagen Golf (17.507 μονάδες).
 

Τα Plug-In και τα ηλεκτρικά αποτελούν το 23% της αγοράς

Είναι γνωστό πως οι κυβερνήσεις προσφέρουν γενναιόδωρα κίνητρα για να προσελκύσουν τους αγοραστές σε ηλεκτροκίνητα και αμιγώς ηλεκτρικά αυτοκίνητα, κάτι που όπως φαίνεται αποδίδει, αφού τον Σεπτέμβρη τα Plug-In υβριδικά και τα αμιγώς ηλεκτρικά αυτοκίνητα αντιπροσώπευσαν το 23% της ευρωπαϊκής αγοράς, ήτοι σχεδόν διπλασιασμός του ποσοστού τους από το 2020.
 

Το Plug-In Ford Kuga πάλι στην πρώτη θέση των PHEV

Αξίζει να σημειωθεί πως πρώτο στα PHEV τον Σεπτέμβρη ήταν για μία ακόμα φορά το Ford Kuga, ενώ στα ηλεκτρικά το Tesla Model 3 ακολουθήθηκε από το Model Y που πήρε τη δεύτερη θέση, ενώ το VW ID.3 ακολούθησε στην 3η θέση.
 
Tesla Model 3 και τα ηλεκτρικά κατακτούν την πρώτη θέση σε πωλήσεις στην Ευρώπη και γράφουν ιστορία!
Το Tesla Model 3 πούλησε σχεδόν 25.000 αυτοκίνητα και έγινε Best Seller.
Plug-In υβριδικά και ηλεκτρικά  αντιπροσωπεύουν το 23% της αγοράς
Το Plug-In Ford Kuga πάλι στην πρώτη θέση των PHEV.
Θα κρατήσει λέτε η ανοδική πορεία των ηλεκτρικών στις πωλήσεις; ή θα συναντήσει εμπόδια;

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε