Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Το ανανεωμένο Lexus UX 300e έχει νέα μπαταρία & μεγαλύτερη αυτονομία
6 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Το ανανεωμένο Lexus UX 300e έχει νέα μπαταρία & μεγαλύτερη αυτονομία

12/10/2022

Η Lexus προχώρησε στην ανανέωση του αμιγώς ηλεκτρικού UX 300e, δίνοντάς του μεγαλύτερη δομική ακαμψία, νέα μπαταρία και περισσότερα χιλιόμετρα αυτονομίας.

Φρέσκαρε το πρώτο της ηλεκτρικό η Lexus

Το Lexus UX 300e μετά την κυκλοφορία του στα τέλη του 2019, πέρασε από τα χέρια των ανθρώπων της μάρκας δεχόμενο ένα σημαντικό λίφτινγκ, που το καθιστά ακόμα καλύτερο σε περισσότερους από έναν τομείς.

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Νέα μπαταρία, μεγαλύτερη αυτονομία

Αρχικά το αμιγώς ηλεκτρικό UX 300e επωφελείται από τη βελτιωμένη δομική ακαμψία, προσθέτοντας 20 σημεία συγκόλλησης γύρω από τις πόρτες. Από κει και πέρα το παλιό πακέτο μπαταρίας των 54,4 kWh αντικαταστήθηκε από το νέο 72,8 kWh, που αυξάνει την αυτονομία πάνω από 40 τοις εκατό σε σύγκριση με το προ ανανέωσης μοντέλο. Η Lexus υποστηρίζει ότι το μοντέλο μπορεί να διανύσει περισσότερα από 450 χιλιόμετρα με μία μόνο φόρτιση.

Αμετάβλητα τα 204 άλογα από το ηλεκτρικό μοτέρ

Ο ηλεκτροκινητήρας του Lexus UX300e συνεχίζει να αποδίδει 204 άλογα και 300 Nm ροπής. Τα αμορτισέρ είναι προσαρμοσμένα για τις ανάγκες του ηλεκτρικού μοντέλου, ενώ βελτιώσεις υπάρχουν και στο τιμόνι. Ήπιες αλλαγές υπάρχουν και στο εξωτερικό μέρος, οι οποίες μεταφέρονται από το συμβατικό UX που ανανεώθηκε νωρίτερα.

...>>>Συνεχίστε το άρθρο

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε