Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
4 φωτογραφίες »

Το εντυπωσιακά δυναμικό νέο Toyota GR Yaris RS

4/6/2020

Το νέο Toyota GR Yaris θα κυκλοφορήσει και σε έκδοση RS, που ουσιαστικά αποτελεί την «βασική» έκδοση του GR Yaris, με μικρότερο κινητήρα. Δείτε όλες τις πληροφορίες του νέου hot-hatch.

Μια ακόμα επιλογή στην γκάμα εκδόσεων του νέου GR Yaris παρουσίασε η Τοyota, εν αναμονή του εμπορικού λανσαρίσματος του μοντέλου που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.



Το νέο Toyota GR Yaris, θα προσφέρεται σε τρεις διαφορετικές εκδόσεις, την RZ, την RC και την RS. Η έκδοση RS θα εφοδιαστεί με έναν ατμοσφαιρικό 1.500άρη κινητήρα Dynamic Force με ισχύ 120 άλογα και 148 Nm ροπής. Παράλληλα, η μόνη επιλογή στο κιβώτιο είναι η Direct Shift CVT μετάδοση, με κίνηση αποκλειστικά στους εμπρός τροχούς.



Η έκδοση RS του νέου Toyota GR Yaris, είναι ουσιαστικα μια πιο εξευγενισμένη μορφή της μεγάλης έκδοσης, που με εξαίρεση τον κινητήρα, το κιβώτιο και το διαφορικό, εξοπλίζεται με τα ίδια φρένα και την ίδια ανάρτηση, κρατώντας αναλλοίωτη την σπορ σχεδίασή του.



Όσον αφορά στις άλλες εκδόσεις, η RZ είναι ουσιαστικά η έκδοση που θα δούμε στην Γηραιά Ήπειρο ενώ η RC θα προσφερθεί επίσης μόνο στην Ιαπωνία. Η RC δεν έχει καμία διαφορά με την RZ στα μηχανικά μέρη αλλά έχει σαφώς πιο λιτό τεχνολογικό εξοπλισμό για να μειωθεί το βάρος έως και κατά 30 κιλά.


 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις