Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Το επόμενο Hyundai i30 θα είναι SUV

Το επόμενο Hyundai i30 θα είναι SUV

12/9/2022

Η «μόδα» των SUV κάνει πολλές αυτοκινητοβιομηχανίες να στρέφονται προς τα εκεί, κι η Hyundai δε α μπορούσε να λείπει, με τις φήμες να θέλουν να αντικαθιστά το i30 με ένα crossover μοντέλο, λόγω μειωμένης ζήτησης.

Λόγω μειωμένης ζήτησης των hatchback

Το μέλλον του Hyundai i30 hatchback φαντάζει δυσοίωνο, αφού οι πωλήσεις του σε ορισμένες αγορές -όπως δηλώνει η εταιρεία- δεν είναι οι αναμενόμενες. Έτσι λοιπόν, οι φήμες θέλουν την νοτιοκορεάτικη μάρκα να σταματάει την παραγωγή του γνωστού μοντέλου για χάρη ενός νέου μικρομεσαίου SUV.

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

«Η αγορά για τα hatchback μικραίνει συνεχώς»

Η τρέχουσα γενιά μπήκε σε παραγωγή το 2017 με την αντικατάστασή του να ερχόταν μετά από λίγα χρόνια. Παρόλα αυτά, η Hyundai δεν έχει προχωρήσει σε κάποια αλλαγή, με τον Τεχνικό Διευθυντή της να δηλώνει: «Η αγορά για τα hatchback μικραίνει συνεχώς. Πόσο ακόμα θα συνεχίσουμε με το Hyundai i30; Δεν μπορείς να δώσεις μια απάντηση για την παγκόσμια αγορά. Είναι δύσκολο να πούμε αυτή την στιγμή. Δεν ξέρω την τωρινή κατάσταση. Σίγουρα, για διαφορετικές αγορές υπάρχουν διαφορετικές προκλήσεις και διαφορετικές στρατηγικές».

Θα επιβιώσει μόνο σε χώρες που έχει επιτυχημένη πορεία

Με βάση τα λεγόμενά του, ο Biermann θεωρεί ότι είναι δυνατό το ενδεχόμενο το i30 να επιβιώσει σε ορισμένες αγορές που έχει επιτυχημένη εμπορική καριέρα, όπως σε αυτές της Ινδίας, της Ρωσίας, της νότιας Αμερικής, της Αυστραλίας και μερικές χώρες της Ευρώπης.

...>>>Συνεχίστε το άρθρο

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε