Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
5 φωτογραφίες »

Το ισχυρότερο Land Rover Defender που φτιάχτηκε ποτέ!

26/2/2021

Η Βρετανική βιομηχανία παρουσίασε και επίσημα το Land Rover Defender V8, με τον υπερτροφοδοτούμενο V8 κινητήρα των 525 ίππων, να κερδίζει τον τίτλο του ισχυρότερου αλλά και γρηγορότερου Defender που παράχθηκε ποτέ.

Δεν ήταν λίγοι αυτοί που ανέφεραν εδώ και καιρό, την έλευση μιας πολύ ισχυρής έκδοσης για το Land Rover Defender. Η Βρετανική βιομηχανία δεν διέψευδε τις φήμες και ήρθε τελικά η ώρα να γνωρίσουμε το Defender V8 στην πρώτη του επίσημη εμφάνιση. 



Εξωτερικά το νέο Land Rover Defender V8 ξεχωρίζει από την τετραπλή απόληξη της εξάτμισης, τις εντυπωσιακές γαλάζιες δαγκάνες φρένων και τις 22άρες ζάντες Satin Dark Grey. Το Defender V8 είναι διαθέσιμο σε τρεις επιλογές χρωμάτων (Carpathian Gray, Yulong White και Santorini Black). 



Κάτω από το καπό συναντάμε ένα υπερτροφοδοτούμενο V8 κινητήρα 5,0 λίτρων, με απόδοση 525 ίππους και 625 Nm ροπής, με οκτατάχυτο αυτόματο κιβώτιο και κίνηση στους τέσσερις τροχούς. Το νέο μοντέλο της Βρετανικής βιομηχανίας, επιτυγχάνει το 0-100 χλμ./ώρα σε 5,2 δευτερόλεπτα, με τελική ταχύτητα τα 240 χλμ./ώρα. Το νέο SUV είναι εξοπλισμένο με ενεργό διαφορικό Electronic Active Rear Differential, και νέες ρυθμίσεις στο σύστημα ανάρτησης. 



Στο ξεχωριστό εσωτερικό του νέου Land Rover Defender V8, δεσπόζουν οι καθαρές γραμμές σχεδίασης και οι minimal αισθητική, με μεγάλες επιλογές τόσο στο σύστημα infotainment, όσο και στη μεγάλη γκάμα δερμάτινων επιλογών. 

Στην Αγγλική αγορά το νέο Land Rover Defender V8 έχει τιμή εκκίνησης τις 98.505 λίρες.  
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις