Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
To νέο Fiat Punto θα είναι SUV
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

To νέο Fiat Punto θα είναι SUV

Διαβάστηκε από 8483 αναγνώστες - 27/1/2022

Τα μελλοντικά πλάνα της FIAT περιλαμβάνουν εκτός από τον εξηλεκτρισμό της γκάμας και την δημιουργία νέων προσιτών και πρακτικών μοντέλων. Η αρχή αναμένεται να γίνει με την επιστροφή του Fiat Punto ή ακόμα και του Uno.

Η ανανέωση της γκάμας της Fiat έχει ήδη ξεκινήσει, με την ιταλική φίρμα να προχωράει τις διαδικασίες με ταχύτατους ρυθμούς. Σκοπός της είναι να προλάβει την παρουσίαση του πρώτου νέου μοντέλου μέσα στο 2023, το οποίο και εκτιμάται πως θα είναι ένα ολοκαίνουργιο B-SUV.

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Στην πλατφόρμα CMP της Stellantis 

Οι φήμες θέλουν το νέο μοντέλο να αποτελεί ο διάδοχος του Punto, με μία πιο compact crossover μορφή η οποία θα βασίζεται στο δάπεδο CMP του ομίλου Stellantis, όπως και συμβαίνει στα Opel Mokka, Peugeot 2008 και DS3 Crossback. Από εκεί και πέρα, η "μαμά" Stellantis επιβεβαιώνει τις παραπάνω φήμες, αφού σε παλαιότερες δηλώσεις της έχει αναφέρει πως η Fiat θα παρουσιάσει ένα νέο μικρό αυτοκίνητο που θα βασίζεται στην εν λόγω πλατφόρμα. 

Δεν έχει αποφασιστεί το όνομα 

Παρόλα αυτά, το όνομα δεν έχει καθοριστεί αν θα είναι αυτό του θρυλικού bή του Uno, με την Fiat να θέλει να επαναφέρει στο προσκήνιο ένα από τα ανεξίτηλα μοντέλα της. Πέρα της μόνης πληροφορίας που έχουμε μέχρι στιγμής ότι πρόκειται για ένα B-SUV, περαιτέρω λεπτομέρειες δίνονται στην δημοσιότητα με το σταγονόμετρο. Σε ότι αφορά τα μηχανικά σύνολα, το μόνο γνωστό είναι ότι πιθανόν να διαθέτει και υβριδική έκδοση, όπως συμβαίνει και με τα αντίστοιχα μοντέλα του γκρουπ Stellantis

 

Punto ή Uno; 
Νέο προσιτό B-SUV από την Fiat το 2023. 
Θα βασίζεται στην πλατφόρμα του Mokka, 2008 και DS3 Crossback. 
Δεν έχει αποφασιστεί ποιο από τα δύο ιστορικά ονόματα θα φέρει. 
Εσύ ποιον θρύλο θα ήθελες να δεις να επιστρέφει; 

 

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε