Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Το νέο Fisker Pear εντοπίστηκε σε δοκιμές
6 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Το νέο Fisker Pear εντοπίστηκε σε δοκιμές

20/12/2022

Το επερχόμενο Fisker Pear εντοπίστηκε κατά τη διάρκεια δοκιμών με αποτέλεσμα να κυκλοφορήσουν οι πρώτες εικόνες του ηλεκτρικού μοντέλου έστω και με καμουφλάζ.

Ξεκίνησε τις δοκιμές

Η Fisker ετοιμάζει και δεύτερο μοντέλο. Το όνομά του είναι Pear (Personal Electric Automotive Revolution) και το επερχόμενο ηλεκτρικό αυτοκίνητο εντοπίστηκε να πραγματοποιεί δοκιμές εξέλιξης στους δρόμους, με αποτέλεσμα να ακολουθήσουν στη συνέχεια οι πρώτες εικόνες.

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Το πορτμπαγκάζ ονομάζεται «μπαούλο Χουντίνι»

Σχεδιαστικά το Fisker Pear χαρακτηρίζεται από την κλειστή μάσκα, τα LED φωτιστικά σώματα και τους μεγάλους αεροδυναμικούς τροχούς. Το ογκώδες πίσω μέρος λέγεται πως θα αποτελεί την είσοδο για το πορτμπαγκάζ, το οποίο χαρακτηρίζεται από τους ανθρώπους της εταιρείας ως «μπαούλο Χουντίνι», εξηγώντας πως κανένα αυτοκίνητο δεν προσφέρει πρόσβαση σε χώρο αποσκευών όπως αυτή που θα έχει το Pear.

Ηλιακά πάνελ στην οροφή

Νέες πληροφορίες δεν ήρθαν στο φως της δημοσιότητας, όμως από το παρελθόν γνωρίζουμε πως το Pear θα προσφέρεται με κίνηση στους πίσω και όλους τους τροχούς. Θα υπάρχουν επίσης δύο πακέτα μπαταριών, συμπεριλαμβανομένης μιας παραλλαγής Hyper Range, η οποία στοχεύει να παρέχει αυτονομία πάνω από 499 χιλιόμετρα. Το μοντέλο θα προσφέρει μια πανοραμική οροφή SolarSky, η οποία διαθέτει ηλιακά πάνελ που έχουν σχεδιαστεί για να συλλέγουν την ενέργεια του ήλιου και να επαναφορτίζουν το όχημα ενώ είναι σταθμευμένο.

...>>>Συνεχίστε το άρθρο

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε