Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
2 φωτογραφίες »

Το νέο Q9 θα είναι το βαρύ πυροβολικό της Audi

24/3/2021

Οι φήμες βγήκαν αληθινές και η βιομηχανία της Audi ετοιμάζει ήδη το νέο Q9 που θα αποτελέσει το κορυφαίο SUV στην γκάμα της Audi, και θα κάνει επίσημη πρώτη το νέο έτος. Διαβάστε όλες τις πληροφορίες έχουν διαρρεύσει έως τώρα για το νέο Audi Q9.

Ήρθε τελικά το πλήρωμα του χρόνου και η Audi θα βάλει νέο αφεντικό στη γκάμα των SUV παραγωγής της, με τον σχεδιασμό του νέου Audi Q9. Οι απλές φήμες που κυκλοφορούσαν έως τώρα, πλέον παίρνουν σάρκα και οστά, με φωτογραφίες του μοντέλου να πραγματοποιεί δοκιμές εξέλιξης.

Το νέο Audi Q9 θα βασιστεί λογικά στην MQB πλατφόρμα που είναι κατάλληλη για τον σχεδιασμό ενός υπερμεγέθους SUV, αφού στην ίδια πλατφόρμα έχει βασιστεί και το Atlas της «αδελφικής» VW. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως το νέο Q9 θα κατέχει τον τίτλο του μεγαλύτερου, αλλά και βαρύτερου αυτοκινήτου, που έχει παράξει ποτέ η Γερμανική βιομηχανία. 



Κάτω από το καπό του νέου μοντέλου, θα συναντάμε ένα Plug-in υβριδικό κινητήριο σύνολο, με ηλεκτρική αυτονομία 80 χιλιόμετρα, και αυτό είναι το μόνο σίγουρο αυτή την στιγμή. Κι αυτό, γιατί ακόμα δεν έχει αποφασιστεί αν θα χρησιμοποιηθεί σε συνδυασμό με τον 3λιτρο V6 κινητήρα ή με τον V8 των 4,0 λίτρων. 

Την επίσημη πρώτη του νέου Audi Q9 θα την δούμε μέσα στο 2022 ενώ δεν είναι λίγοι αυτοί που αναφέρουν πως στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Σανγκάης, που ξεκινά τον επόμενο μήνα, θα αποκαλυφθούν οι πρώτες εικόνες του νέου SUV. 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις