Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
8 φωτογραφίες »

VW Golf 8 Alltrack.

Το νέο VW Golf σε έκδοση Variant και Alltrack

9/9/2020

Επίσημο ντεμπούτο και για τις εκδόσεις VW Golf Variant και Alltrack. Δείτε όλα τα χαρακτηριστικά των ειδικών εκδόσεων.

Η Γερμανική βιομηχανία της VW προχώρησε και επίσημα πλέον, στην παρουσίαση δύο ειδικών εκδόσεων του νέου Golf. Τα Golf 8 Variant και Alltrack, είναι εκδόσεις αυτοκινήτων για κοινό με ιδιαίτερες απαιτήσεις και η VW ξέρει πως να προσφέρει την λύση. 



Το νέο VW Golf Variant είναι μεγαλύτερο, έχοντας μήκος 4,63 μέτρα και μεταξόνιο 2,68 μέτρα. Αυτός είναι και ο λόγος που το νέο μοντέλο, διαθέτει αρκετά μεγαλύτερους χώρους για τους επιβάτες, αλλά και για τον χώρο αποσκευών, λαμβάνοντας αύξηση από τα 605 λίτρα στα 611. Στην περίπτωση που ο ιδιοκτήτης ρίξει τα τα πίσω καθίσματα, τότε ο χώρος αυξάνεται στα 1.642 λίτρα. Ένα εντυπωσιακό χαρακτηριστικό στο νέο Golf 8 Variant, είναι η πόρτα του χώρου αποσκευών η οποία μπορεί να ανοίξει και χωρίς να χρησιμοποιήσει κάποιος τα χέρια του. Στον χώρο των αποσκευών θα συναντήσουμε ένα ιδιαίτερο εξοπλισμό, που περιλαμβάνει γάντζους για τσάντες, καθώς και δύο πρίζες, μία πρίζα 12 βολτ και μία πρίζα 230 βολτ.


 
Το νέο VW Golf Variant, είναι διαθέσιμο με όλη την γκάμα κινητήρων της hatchback έκδοσης, που περιλαμβάνει μια σειρά από κινητήρες βενζίνης, diesel και ήπια υβριδικά συστήματα κίνησης. Εδώ να τονίσουμε πως στην έκδοση Golf R Variant, θα τοποθετηθεί ένας υπερτροφοδοτούμενος τετρακύλινδρος κινητήρας 2,0 λίτρων και τετρακίνηση.


 
Στην έκδοση VW Golf 8 Alltrack, συναντάμε παρόμοιο σχήμα με το Variant, όμως είναι σημαντική η αύξηση της απόστασής του από το έδαφος, ενώ είναι εφοδιασμένο στο στάνταρ εξοπλισμό με το σύστημα 4κίνησης 4Motion και έχει ικανότητα ρυμούλκησης 2 τόνων.
 
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις