Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
7 φωτογραφίες »

Το νέο, δυναμικότερο Kia Sportage αποκαλύπτεται!

16/11/2020

Το νέο Kia Sportage θα έχει πιο δυναμικό σχεδιασμό, όπως φαίνεται ξεκάθαρα από το πρωτότυπο που δοκιμάζει η εταιρεία. Με αρκετές επιλογές στους κινητήρες και έκδοση με μακρύτερο μεταξόνιο, δεν θα αφήσει κανέναν ανικανοποίητο.

Η Kia θα παρουσιάσει το νέο Sportage πιθανότατα τον Απρίλιο. Μας δίνεται η ευκαιρία να πάρουμε μια πρώτη γεύση από το πώς θα είναι το νέο μοντέλο, αφού το πρωτότυπο εμφανίστηκε να κάνει δοκιμές στο  Nüburgring.

Κάτω από το έντονο καμουφλάζ μπορούμε να διακρίνουμε το σχήμα των εμπρόσθιων φαναριών, τα οποία έχουν έντονες γωνίες, που δένουν οπτικά με τις ανανεωμένες σχεδιαστικές γραμμές του κάτω προφυλακτήρα.
Γωνιώδες και δυναμικό είναι και το προφίλ του αυτοκινήτου, που έρχεται σε αντίθεση με το υπάρχον μοντέλο που είναι πιο στρογγυλεμένο. Το νέο Sportage, έχει έντονες ακμές στην γραμμή των παραθύρων και νευρώσεις στα πίσω φτερά, που καταλήγουν στα οπίσθια φώτα.



Στο πίσω μέρος συνεχίζονται οι σμιλευμένες γραμμές του αμαξώματος, και παρατηρείται ένα έντονο νεύρο στην πόρτα των αποσκευών. Το νεύρο αυτό ενώνει μάλιστα τα δύο φανάρια, τα οποία, όπως και τα εμπρός, είναι μέχρι στιγμής καλυμμένα και φαίνονται μόνο οι άκρες τους.

Παρόλο που δεν έχουμε κάποια εικόνα για το εσωτερικό του αυτοκινήτου, εικάζουμε πως θα έχει αρκετές αλλαγές σε σχέση με το υπάρχον μοντέλο. Φανταζόμαστε πως, όπως και οι προτάσεις του ανταγωνισμού, έτσι και το επερχόμενο Kia Sportage θα έχει νέες, μεγαλύτερες οθόνες καθώς και αναβαθμίσεις στα συστήματα ασφαλείας.

Ένα στοιχείο που γνωρίζουμε, είναι πως το νέο Kia Sportage θα μοιράζεται την ίδια πλατφόρμα με το Hyundai Tucson, επομένως αναμένουμε πως ανάλογα την χώρα διάθεσης θα υπάρχουν τόσο βενζινοκίνητες όσο και πετρελαιοκίνητες, υβριδικές και plug-in υβριδικές προτάσεις, καθώς και προσθιοκίνητες και τετρακίνητες εκδόσεις.
Εκτός αυτού, ενδέχεται να υπάρξει και μοντέλο με μακρύτερο μεταξόνιο, για τις αγορές όπου ο μεγαλύτερος χώρος των πίσω επιβατών αποτελεί ισχυρό κριτήριο επιλογής αυτοκινήτου.


 
Το νέο Kia Sportage αναμένεται να παρουσιαστεί τον ερχόμενο Απρίλιο, ενώ οι διαφορετικές εκδόσεις και επιλογές σε κινητήρες ενδέχεται να διατεθούν σταδιακά και όχι όλες μαζί.
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις