Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Το πιο εκδρομικό Mercedes EQV
6 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Το πιο εκδρομικό Mercedes EQV

7/1/2022

Η ηλεκτρική εναλλακτική επιλογή του Mercedes Benz V-Class, το EQV, διαθέτει όλα τα χαρακτηριστικά για να γίνει ένα ηλεκτρικό αυτοκινούμενο τροχόσπιτο αυτονομίας έως και 363 χλμ., προσφέροντας όλες τις σύγχρονες ανέσεις του κάμπινγκ, χωρίς ρύπους και θορύβους για να απολαμβάνεται πλήρως την βόλτα στην εξοχή.

Η Mercedes-Benz Vans χάρη στη σειρά Marco Polo, διαθέτει μια μακρά παράδοση στη δημιουργία αυτοκινούμενων τροχόσπιτων. Την εμφάνισή του έκανε και το πρώτο πλήρως ηλεκτρικό camper van της γερμανικής εταιρίας, βασισμένο στο EQV και το οποίο προέρχεται από την ελβετική εταιρεία Sortimo Walter Ruegg PLC.

Αναδυόμενη οροφή με κρεβάτι και κουζίνα 

Με το όνομα eCamper, το EQV διαθέτει πιο εκδρομικό χαρακτήρα. Πιο αναλυτικά, η μετατροπή της Sortimo είναι μεταβλητή, με τις επιλογές να περιλαμβάνουν μια αναδυόμενη "pop-up" οροφή με κρεβάτι οροφής και ένα κουτί πολλαπλών λειτουργιών με κρεβάτι και μονάδα κουζίνας, το οποίο εδράζει στον χώρο αποσκευών του οχήματος. Η κουζίνα χρησιμοποιεί ένα σύστημα συρταριών και διαθέτει νεροχύτη, αποσπώμενη κουζίνα αερίου με δύο εστίες, ψυγείο και συρτάρια για μαχαιροπίρουνα, μαγειρικά σκεύη και προμήθειες. Το σύστημα κρεβατιού είναι εγκατεστημένο πάνω από τη μονάδα της κουζίνας και μπορεί να ξεδιπλωθεί με μερικά βήματα, δημιουργώντας ένα κρεβάτι που είναι προσαρμοσμένο ακριβώς στο πλάτος του  Mercedes-Benz EQV

Δύο ηλιακά πάνελ μπορούν να φορτίσουν τις μπαταρίες 

Το βασικό χαρακτηριστικό των πρόσθετων μονάδων για τις ανάγκες του camping είναι η ελαφριά κατασκευή τους, αρκετά σημαντικό αν αναλογιστεί κανείς ότι πρόκειται για ένα ηλεκτρικό οχήμα, με κάθε έξτρα κιλό να έχει αρνητικό αντίκτυπο στην αυτονομία. Τα δύο ηλιακά πάνελ συνολικής ισχύος περίπου 400 Watt, που βρίσκονται στον προαιρετικό εξοπλισμό, είναι ιδιαίτερα ελαφριά και εξασφαλίζουν επιπλέον αυτονομία, εφόσον μπορούν να φορτίσουν την μπαταρία της μίζας και την αντίστοιχη βοηθητική για το κάμπινγκ. Στον έξτρα εξοπλισμός μπορεί κανείς να βρεί φιμέ πίσω παράθυρα, εσωτερικό φωτισμό για το πίσω μέρος, συμπεριλαμβανομένων ενσωματωμένων θυρών USB, και περιστρεφόμενα καθίσματα οδηγού και συνοδηγού, ενώ υπάρχει και η δυνατότητα τοποθέτησης πάγκου τριών ατόμων μπροστά. 

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

 

...>>>Συνεχίστε το άρθρο

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε