Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Το «πολεμικό» Kia Sportage για το ράλι Rebelle

Το «πολεμικό» Kia Sportage για το ράλι Rebelle

30/8/2022

Η Kia παρουσίασε το σκληροπυρηνικό αγωνιστικό Sportage που ετοιμάζει , το οποίο θα αναμετρηθεί με τα υπόλοιπα αγωνιστικά που θα λάβουν μέρος στο ράλι Rebelle του 2022.

Συμμετοχή στον αγώνα Rebelle 2022

Η Kia ανακοίνωσε πως προετοιμάζεται για την επιστροφή της στο ράλι Rebelle του 2022. Η συμμετοχή της θα γίνει με ένα Kia Sportage X-Pro, μία ειδικά διαμορφωμένη έκδοση του γνωστού μοντέλου, με όλα τα εφόδια για να ανταπεξέλθει στις δύσκολες και απαιτητικές συνθήκες του αγώνα.

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Τα off-road «όπλα» του

Για να αντιμετωπίσει τις δύσκολες απαιτήσεις του αγώνα, η κορεάτικη μάρκα παρουσίασε το Kia Sportage X-Pro, το κορυφαίο SUV της γκάμας της με «Σπαρτιάτικη» περιβολή. Έτσι λοιπόν, στους τροχούς συναντάμε ελαστικά παντός εδάφους της B.F. Goodrich με ζάντες 17 ιντσών σε μαύρο ματ χρώμα, ενώ στον ειδικό εξοπλισμό περιλαμβάνεται και οι προβολείς ομίχλης LED. Στα έξτρα συναντάμε το θερμαινόμενο παρμπρίζ, τη σχάρα οροφής και άλλα χαρακτηριστικά που ολοκληρώνουν τον σκληροπυρηνικό off-road χαρακτήρα του. Την εμφάνιση συμπληρώνει ο χρωματικός συνδυασμός γκρι, λευκό και μαύρο, εμπνευσμένο από το νέο σλόγκαν της εταιρείας  «Movement that Inspires».

Σύντομα όλες οι πληροφορίες

Το ράλι Rebelle είναι ένα αγώνας 2.414 χιλιομέτρων, που λαμβάνει χώρα στις ερήμους της Νεβάδα και της Καλιφόρνια από τις 6 έως τις 15 Οκτωβρίου. Πέρυσι η Kia έλαβε μέρος με δύο ελαφρώς τροποποιημένα υβριδικά Sorento PHEV, ενώ φέτος όλες οι πληροφορίες του Sportage X-Pro καθώς και η επίσημη εμφάνισή του, θα ανακοινωθούν λίγες μέρες πριν την πραγματοποίηση του αγώνα.

 
Έτοιμο για μάχη με τα χώματα!
Το Kia Sportage X-Pro θα λάβει μέρος στον αγώνα Rebelle του 2022.
Φορτωμένο με πολλά off-road εφόδια.
Η επίσημη παρουσίασή του θα γίνει σχεδόν σε ένα μήνα.
Θα σε «έψηνε» μία πιο σκληροτράχηλη έκδοση του Sportage στην παραγωγή;

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε