Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Toyota: Γιορτάζει τις 50 εκατ. πωλήσεις της Corolla με νέα έκδοση
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Toyota: Γιορτάζει τις 50 εκατ. πωλήσεις της Corolla με νέα έκδοση

17/11/2021

Η «θρυλική» corolla κατάφερε να πουλήσει 50 εκατομμύρια μονάδες και η Toyota για να γιορτάσει το συγκεκριμένο γεγονός προσφέρει μία νέα ειδική έκδοση του μοντέλου.

Η Toyota πούλησε 50 εκατομμύρια Corolla από το1966 μέχρι και σήμερα και προκειμένου να γιορτάσει αυτό το αξιοσημείωτο ορόσημο για το best-seller μοντέλο της με τις μεγαλύτερες πωλήσεις παγκοσμίως, κυκλοφόρησε την ειδική έκδοση 50 million edition.

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

 

H νέα έκδοση σε sedan, hatcback και sation-wagon αμάξωμα

Η ειδική αυτή έκδοση αφορά μόνο την αγορά της Ιαπωνίας και είναι διαθέσιμη σε sedan, hathback, αλλά και station-wagon αμάξωμα. Ανάλογα με την επιλογή το μοντέλο θα προσφέρεται είτε με 16άρες ζάντες αλουμινίου (σεντάν και βάγκον), είτε με 17άρες (χάτσμπακ), αμφότερες φινιρισμένες σε μαύρο χρώμα. Φυσικά το παρών δίνει το λογότυπο της έκδοσης «50 Million Edition» στα μπροστινά φτερά. Η χρωματική παλέτα είναι μεγάλη και κάποια από τα χρώματα μπορούν να συνδυαστούν και με μαύρη οροφή.
 

Οθόνη αφής 9 ιντσών με ιδιαίτερες χρωματιστές ραφές

Στο εσωτερικό πέραν των σημάτων «50 Million Edition» κάνουν την εμφάνισή τους κόκκινες, πορτοκαλί ή χρυσές ραφές, ενώ η ιαπωνική φίρμα υπογραμμίζει πως το υλικό Rezatec στα καθίσματα εξαλείφει τον στατικό ηλεκτρισμό από τα ρούχα του επιβάτη. Ο βασικός εξοπλισμός περιλαμβάνει ανάμεσα από άλλα την οθόνη αφής 9 ιντσών για τον infotainment, 6 ηχεία, και πολλά συστήματα υποβοήθησης και ασφάλειας του οδηγού.
 

Μόνο με υβριδικό μοτέρ 1.800 κυβικών με 122 ίππους

Η ειδική έκδοση θα προσφέρεται αποκλειστικά ως υβριδική, εκεί όπου ένας κινητήρας 1,8 λίτρων συνδυάζεται με ηλεκτρικό μοτέρ, για να επιτυγχάνεται συνδυαστική ισχύ 122 ίππων. Η κίνηση οδεύει στον μπροστά άξονα χάρη σε ένα κιβωτίου ταχυτήτων CVT. Διαθέσιμη είναι και μία τετρακίνητη έκδοση αλλά μόνο για τα σεντάν και βάγκον μοντέλα. Τέλος, όπως προαναφέραμε, προς το παρόν, η Corolla 50 Million Edition είναι διαθέσιμη μόνο στην ιαπωνική αγορά με τιμές που ξεκινούν από 2.830.000 Γιεν Ιαπωνίας, δηλαδή περίπου 21.782 Ευρώ.

Η ειδική έκδοση «50 million edition» τιμά τις 50 εκ. πωλήσεις του «θρυλικού» μοντέλου.
Μόνο με υβριδικό μοτέρ 1.800 κυβικών με 122.
H  special έκδοση θα είναι διαθέσιμη σε sedan, hathback και station-wagon αμάξωμα.
Αρχικά θα κυκλοφορήσει μόνο στην Ιαπωνία.
Θα ήθελες να δεις τη special edition της corolla στην Ευρώπη; ή ξεπεράστηκε το συγκεκριμένο μοντέλο;

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε