Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Toyota Yaris GR Sport: Δικό σου από 24.420 ευρώ
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Toyota Yaris GR Sport: Δικό σου από 24.420 ευρώ

15/4/2022

Η ελληνική αντιπροσωπεία της Toyota ανακοίνωσε την διάθεση της GR Sport έκδοσης του Yaris, η οποία εξοπλίζεται με πλούσια σπορ χαρακτηριστικά τόσο στην εμφάνισή του, όσο και το εσωτερικό, ενώ «φοράει» αποκλειστικά το υβριδικό σύνολο των 116 ίππων.

Ανακοινώθηκαν οι τιμές του νέου Toyota Yaris GR Sport

Με την κορυφαία και πιο σπορτίφ GR Sport έκδοση εμπλουτίζεται πλέον η γκάμα του Toyota Yaris. Η έκδοση GR Sport μπορεί να συνδυαστεί μόνο με το υβριδικό κινητήριο σύνολο των 116 ίππων και είναι πολύ πλούσια σε εξοπλισμό. Oι τιμές ξεκινούν από τις 24.130 ευρώ και από τις 24.920 ευρώ με Bi-Tone χρωματισμό.
 

Με 18άρες μοναδικές ζάντες και εμβλήματα «GR Sport» μέσα-έξω

Διαθέσιμος είναι πλέον ο Dynamic Grey χρωματισμός, αποκλειστικά για το Yaris GR Sport, ο οποίος περιλαμβάνει διχρωμία σε μαύρο τόνο. Επιπλέον, «πατάει» στις νέες σχεδιασμένες 18άρες ζάντες με κατεργασμένα τμήματα σε κόκκινο χρώμα που θυμίζουν κάτι από Gazoo Racing. Η εμπρός μάσκα διαθέτει μία κυψελοειδή σχεδίαση σε ένα μοναδικό μοτίβο «G», ενώ ένας νέος διαχύτης σε σχήμα T ολοκληρώνει το δυναμικό προφίλ του μοντέλου.

Οι «πινελιές» της Gazoo Racing δεν σταματάνε μόνο στην εξωτερική εμφάνιση, αφού στο εσωτερικό συναντάμε λογότυπα Gazoo Racing να κοσμούν το τιμόνι, τα προσκέφαλα του καθίσματος, το κουμπί εκκίνησης push-to-start και την βασική οθόνη ενδείξεων. Επιβάτες και οδηγός κάθονται σε καθίσματα από νέα υφασμάτινη επένδυση με κόκκινες ραφές, ενώ στον προαιρετικό εξοπλισμό μπορεί κανείς να βρει το νέο θερμαινόμενο κάθισμα Ultrasuede. Η κόκκινη ραφή συνεχίζει και στο τιμόνι με το διάτρητο δέρμα και τον επιλογέα του κιβωτίου δίνοντας μία «σπιρτόζικη» πινελιά στο κόπκιτ του οδηγού. Από την άλλη, η επένδυση της πόρτας, τα πλαϊνά πάνελ, η κονσόλα και το τιμόνι διαθέτουν όλα μεταλλικά ασημί φινιρίσματα GR Sport.

Αποκλειστικά με το υβριδικό σύνολο των 116 ίππων

Στη χώρα μας, το Toyota Yaris GR Sport θα φέρει κάτω από το καπό το υβριδικό κινητήριο σύνολο που αποτελείται από έναν βενζινοκινητήρα απόδοσης 91 ίππων και ένα ηλεκτρικό μοτέρ ισχύος 80 ίππων, με την συνδυαστική τους ισχύ να αγγίζει τους 116 ίππους. Το e-CVT κιβώτιο μεταδίδει την κίνηση στους εμπρόσθιους τροχούς, με τις επιδόσεις του να αγγίζουν τα 9,7 δευτερόλεπτα για τα 0-100 χλμ. και τα 175 χλμ./ώρα τελική ταχύτητα. Η Toyota υπόσχεται μία μέση κατανάλωση στα 4 λτ./100χλμ. και εκπομπές ρύπων στα 97 γραμ./χλμ.

...>>>Συνεχίστε το άρθρο

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε