Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Τρία νέα ηλεκτρικά στα «σκαριά» από την Alpine

1/7/2021

Με την Renault να βάζει σε πλήρη εφαρμογή την ηλεκτρική στρατηγική της Renault eWays η θυγατρική της, Alpine, επιστρέφει δυναμικά με τρία νέα ηλεκτρικά μοντέλα.

Στην παρουσίαση της νέας πολιτικής της εταιρείας έγινε λόγος για 10 νέα e-cars από την Renault, εκ των οποίων βέβαια τα τρία θα φέρουν το σήμα της Alpine, θυγατρικής με επίκεντρο τα μοντέλα επιδόσεων. Νωρίτερα μέσα στο 2021 η Alpine έδωσε ορισμένες πληροφορίες, κάνοντας λόγο για σπορ μοντέλο το οποίο θα προκύψει μέσα από συνεργασία της με την Lotus και κατά πάσα πιθανότητα θα λανσαριστεί μέσα στο 2021. Στα «σκαριά» βρίσκεται και η δημιουργία ενός crossover ενώ τρίτο στην λίστα είναι ένα hatchback μοντέλο που θα λειτουργήσει ως η σπορ έκδοση του Renault 5 (αυτονομία 400 χιλιομέτρων).

Kοινοποίησε το »
Σχολιάσε το »

 
Εξάλλου, με την χρησιμοποίηση της πλατφόρμας CMF-BEV η Renault μπορεί να μειώσει αισθητά τα κόστη κατασκευής δημιουργώντας νέο μοντέλο στο 1/3 της αξίας παραγωγής του Zoe. Όσον αφορά το SUV 4ever θα βασίζεται αρκετά στο Renault 4, δεν πρόκειται όμως για μία ρετρό έκδοση η οποία θα κάνει την επανεμφάνισή της στις αγορές.

Kοινοποίησε το »
Σχολιάσε το »

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε