Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Xiaomi: Κατασκευή εργοστασίου 300.000 αυτοκινήτων

Xiaomi: Κατασκευή εργοστασίου 300.000 αυτοκινήτων

30/11/2021

Η Xiaomi δηλώνει την κατασκευή νέου εργοστασίου στο Πεκίνο, το οποίο θα έχει την δυνατότητα να παράγει εώς και 300.000 αυτοκίνητα. Η παραγωγή με βάσει τα επίσημα στόματα, θα ξεκινήσει το 2024.

Η Xiaomi έχει δηλώσει επίσημα πως θέλει να μπει δυναμικά στον χώρο της αυτοκινητοβιομηχανίας, ενώ έχει ανακοινώσει ένα προς ένα τα βήματα που θα ακολουθήσει και θα την καταστήσουν ικανή να παράγει καινούργια αυτοκίνητα με το σήμα της. Η τελευταία κίνηση που γνωστοποίησε ο κινεζικός γίγαντας ηλεκτρονικών ειδών, αφορά την κατασκευή ενός νέου εργοστασίου με έδρα το Πεκίνο, το οποίο θα μπορεί να παράγει έως και 300.000 οχήματα το χρόνο.

Κοινοποίησέ το »

Από το 2024 θα ξεκινήσει η παραγωγή

Τα κινεζικά μέσα αποκάλυψαν ότι το εργοστάσιο θα κατασκευαστεί σε δύο φάσεις, με την Xiaomi να έχει βάλει ήδη μπροστά την κατασκευή των κεντρικών γραφείων για το τμήμα αυτοκινήτων, των γραφείων πωλήσεων και τη δημιουργία τμήματος έρευνας και ανάπτυξης. Ακόμα δεν έχει γίνει σαφές πότε θα ξεκινήσουν οι εργασίες κατασκευής, αλλά ο διευθύνων σύμβουλος της Xiaomi Lei Jun, δηλώνει πως το εργοστάσιο θα είναι σε θέση να ξεκινήσει τη μαζική παραγωγή το 2024, όπως  και έχει ανακοινωθεί παλαιότερα.

«Οργιάζουν» οι φήμες σχετικά με το αυτοκίνητο της Xiaomi

Η Xiaomi ανακοίνωσε τη δημιουργία της Xiaomi EV Company Limited τον περασμένο Σεπτέμβριο και ήδη μετράει 300 υπαλλήλους. Ο κολοσσός από την Κίνα, κρατάει κλειστά τα χαρτιά της σχετικά με το τι αυτοκίνητα θα κατασκευάζει, κάτι που μένει να φανεί μελλοντικά. Φυσικά δεν θα μας εκπλήξει αν αυτό θα είναι κάποιο ηλεκτροκίνητο SUV, όπως ορίζει η τάση της εποχής.

Η Xiaomi «δείχνει τα δόντια» της στον ανταγωνισμό.
Ο κινεζικός κολοσσός στις τελευταίες δηλώσεις του, ανακοινώνει την κατασκευή εργοστασίου παραγωγής 300.000 αυτοκινήτων στο Πεκίνο .
Αναφέρει πως το 2024 θα ξεκινήσει την παραγωγή.
Το τοπίο είναι ακόμα θολό σχετικά με το τι αυτοκίνητο θα λανσάρει η Xiaomi.
Η Xiaomi το έκανε με επιτυχία σ τα κινητά, λέτε και στα αυτοκίνητα να έχει τα κότσια να τα βάλει με τους κορυφαίους του χώρου;

 

Κοινοποίησέ το »

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις