Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Ford Kuga από 22.618 ευρώ, με 1% επιτόκιο και 8 χρόνια εγγύηση

23/7/2019

Το Ford Kuga έρχεται με νέο προνομιακό πακέτο και 8 χρόνια εγγύηση, δίνοντας σου ένα σύνολο που δεν μπορείς να αρνηθείς. Σκληροτράχηλο, γεμάτο τεχνολογίες και κινητήρες για όλα τα γούστα, δείχνει τι μπορεί να κάνει ένα πραγματικό SUV τόσο σε άσφαλτο, όσο και χώμα.

Το Ford Kuga αποτελεί τον ορισμό της έννοιας SUV και είναι ένας από τους κύριους λόγους που όλη η Ευρώπη δεν σταματά να τα αγοράζει. Το εντυπωσιακό μοντέλο της Ford αποτελεί έναν all around player που κερδίζει όλες τις προκλήσεις, τόσο ασφάλτινες όσο και χωμάτινες κάνοντας την οδήγηση ξανά απόλαυση.



Με χαμηλό επιτόκιο μόλις 1% και 8 χρόνια εγγύηση, εσείς πρέπει απλά να διαλέξετε ποια από τις διαθέσιμες εκδόσεις του Kuga σας αρέσει. Από την βασική κιόλας Trend ο εξοπλισμός θεωρείται από τους πιο πλούσιους της κατηγορίας ενώ για όσους ζητούν το κάτι παραπάνω, η πιο σπορτίφ εκδοχή ST-Line έχει την απάντηση. Εάν πάλι είστε φίλοι του κλασικού και vintage το πλούσιο από κάθε άποψη πακέτο Vignale είναι μονόδρομος. Όποια και να επιλέξετε, το σίγουρο είναι πως θα αναθεωρήσετε τι σημαίνει οδήγηση, καθώς το ξεχωριστό οδηγικό DNA της Ford είναι ακαταμάχητο και μοναδικό, προσφέροντας μοναδικές συγκινήσεις πίσω από το τιμόνι.



 

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις