Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

    Εσυ ορίζεις την χρηματοδότηση με το νέο Ford Finance

    23/7/2019

    Με χώρους και τεχνολογίες που συναρπάζουν
    Οι μετακινήσεις μετατρέπονται σε απολαυστικές βόλτες αφενός από την άνεση που προσφέρουν οι τεράστιοι χώροι του Kuga και αφετέρου από τα τεχνολογικά highlights. Οθόνη αφής 8 ιντσών, σύστημα infotainment SYNC 3 και όλα τα επιμέρους προηγμένα τεχνολογικά συστήματα  άνεσης, ασφάλειας και υποβοήθησης όπως το Hill Start Assist, το Cruise Control και οι αισθητήρες, είναι μόλις μερικά από μία τεράστια λίστα που μοναδικό στόχο έχει να κάνει την οδήγηση απόλαυση και όχι αγγαρεία.



    Κορυφαίοι κινητήρες για όλα τα γούστα
    Το Kuga ως ένα αυθεντικό SUV δείχνει την πολυτάλαντη προσωπικότητα του και μέσα από την ποικιλία των κινητήρων του. Οι κινητήρες βενζίνης της οικογένειας EcoBoost 1.5λίτρων, έρχονται με αποδόσεις 150 και 176 ίππων, με την δεύτερη να συνδυάζεται με το νέο έξυπνο σύστημα τετρακίνησης Ford Intelligent AllWheel Drive κορυφώνοντας τις off road δυνατότητες του μοντέλου. Για τους χιλιομετροφάγους διατίθεται ο μοναδικά οικονομικός 1.5 TDCi των 120 ίππων με κατανάλωση στα 4.4λτ./100χλμ. και ο δίλιτρος TDCi με 150 ή 180 ίππους τόσο σε δικίνητη όσο και τετρακίνητη έκδοση.



    Εσυ ορίζεις την χρηματοδότηση
    Τώρα είναι η καλύτερη ώρα να κάνεις δικό σου το αυτοκίνητο των ονείρων σου. Με το νέο ευέλικτο πρόγραμμα χρηματοδότησης Ford Finance, εσύ βάζεις τους όρους, εσύ βγαίνεις κερδισμένος.

    • Με Χαμηλή προκαταβολή από 15%,  
    • Επιτόκιο από μόλις 1% και
    • Αποπληρωμή σε έως 84 μήνες
    Δεν έχεις δικαιολογία να μην κάνεις δικό σου το πιο αυθεντικό SUV της αγοράς! 
     
     

    ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ