Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Fiat Panda 5ετίας με μέση τιμή 10.000 ευρώ: Αξίζει τα λεφτά του;
6 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Fiat Panda 5ετίας με μέση τιμή 10.000 ευρώ: Αξίζει τα λεφτά του;

Διαβάστηκε από 144349 αναγνώστες - 12/7/2023

Το Fiat Panda είναι ένας μόνιμος κάτοικος των αστικών κέντρων, με τις «μαζεμένες» εξωτερικές διαστάσεις να προσφέρουν μεγάλη ευελιξία και την ευρύχωρη καμπίνα να το καθιστά ικανό να μεταφέρει απροβλημάτιστα 4 ενήλικες επιβάτες. Πόσο καλό είναι το Fiat Panda ως μεταχειρισμένο; Αναλύουμε ένα μοντέλο του 2018 με τον κινητήρα 69 ίππων και καταγράφουμε αυτά που θα πρέπει να γνωρίζετε.

Πόσο καλό είναι το Fiat Panda ως μεταχειρισμένο;

Το Fiat Panda ενσωματώνει τη λογική του μινιμαλισμού από το 1980 που έκανε το ντεμπούτο της η πρώτη γενιά του μοντέλου. Το 2011 παρουσιάστηκε η τρίτη γενιά του Fiat Panda, η οποία έχει αντικαταστήσει σε πολλά σημεία τις γωνίες με τις στρογγυλεμένες επιφάνειες, όμως συνεχίζει να διέπεται από τις ίδιες βασικές αρχές που συνδυάζουν τις μικρές διαστάσεις με τη μεγάλη ευρυχωρία και την ευελιξία στην πόλη.

Με μήκος 3,65 μέτρα, το τελευταίο Fiat Panda είναι εξαιρετικό για τα αστικά κέντρα. Πόσο αξιόπιστο είναι όμως; Δοκιμάζουμε ένα μεταχειρισμένο μοντέλο του 2018, το οποίο διαθέτει τον κινητήρα 1,2 λίτρων με ισχύ 69 άλογα και αναλύουμε πώς τα πηγαίνει στους τομείς ζημιών και φθορών.

...>>>Συνεχίστε το άρθρο
Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε