Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Η Α. Ισμαήλος Α.Ε καινοτομεί στην αγορά μεταχειρισμένου

Διαβάστηκε από 41755 αναγνώστες - 21/12/2020

Η εταιρεία Α. Ισμαήλος Α.Ε ανταποκρινόμενη στις απαιτήσεις της εποχής, προσφέρει αξιοπιστία και διαφάνεια με on-line bonus παραγγελίας 1000 ευρώ για επιλεγμένα μεταχειρισμένα.

Επειδή η αγορά μεταχειρισμένων αυτοκινήτων κρύβει αβεβαιότητα και εκπλήξεις, στην Α. Iσμαήλος Α.Ε., πρώτη εταιρεία σε πωλήσεις πιστοποιημένων μεταχειρισμένων Mercedes-Benz, θα βρεις σιγουριά και ασφάλεια σε ότι επιλέξεις.

Στην Α. Ισμαήλος Α.Ε εργαζόμενοι για 30 χρόνια για μια κορυφαία εταιρεία στην αγορά αυτοκινήτου, εφαρμόζουν καθημερινά τις πιο υψηλές προδιαγραφές λειτουργίας. Η πορεία και η εταιρική φιλοσοφία αποτυπώνεται στους χιλιάδες ευχαριστημένους πελάτες. Το 2019 η  Α. Ισμαήλος Α.Ε ήταν η πρώτη εταιρεία σε πωλήσεις πιστοποιημένων μεταχειρισμένων της Mercedes, με 100% ποσοστό ευχαριστημένων πελατών και 0 επιστροφές οχημάτων! 

Για το μήνα Δεκέμβριο η Α. Ισμαήλος Α.Ε. προσφέρει on-line bonus παραγγελίας 1000 ευρώ για επιλεγμένα μεταχειρισμένα.

Στην γκάμα των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της Α. Ισμαήλος Α.Ε μπορείτε να βρείτε αυτό που σας ταιριάζει. Το εύρος των επιλογών που προσφέρει η εταιρεία  κάνει τα αστέρια της Mercedes-Benz να είναι προσιτά και με ευέλικτους τρόπους χρηματοδότησης.

Επιλέξτε το αυτοκίνητο που σας ταιριάζει και ζητήστε on-line τεχνική αναφορά που πιστοποιεί την άριστη κατάσταση των αυτοκινήτων. Για κάθε αυτοκίνητο υπάρχει η Τεχνική Αναφορά 100 Σημείων. Απαιτεί τον διεξοδικό έλεγχο κάθε οχήματος, χωρίζεται σε 8 κατηγορίες ελέγχων και συνεργάζονται για αυτό το σκοπό 4 τεχνικοί από διαφορετικές ειδικότητες: Μηχανικός, ηλεκτρολόγος, διαγνώστης και φανοποιός αφιερώνουν χρόνο υπό τα πρότυπα που ορίζει ο κατασκευαστής κάθε οχήματος για να πραγματοποιήσουν τους ελέγχους.

Έχοντας με διαφάνεια την πλήρη εικόνα του αυτοκινήτου της επιλογής σας μπορείτε να κάνετε on-line κράτηση αλλά και να ολοκληρώσετε την διαδικασία αγοράς του μεταχειρισμένου αυτοκινήτου σας. Για την καλύτερη διευκόλυνση σας οι σύμβουλοι πωλήσεων μπορούν να απαντήσουν σε κάθε ερώτηση που πιθανόν έχετε και σε συνεργασία με όλες τις ελληνικές τράπεζες να διαμορφώσει on-line αίτηση χρηματοδότησης για κάθε αυτοκίνητο της γκάμας μας.

Δείτε την πλήρη γκάμα των διαθέσιμων αυτοκινήτων μας και όσων ωφελούνται του online bonus εδώ!
 
Επικοινωνία
Διεύθυνση: Λεωφ. Βουλιαγμένης  156, Γλυφάδα 166 74
Τηλ.:  +30 210 89 86 900
Site: https://www.ismailos.gr

 
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις