Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Mercedes GLA 220 CDI του 2015

21/3/2017

Η Mercedes-Benz GLA 220 CDI είναι ένα πολυτελές crossover έτοιμο να ικανοποιήσει κάθε σου ανάγκη, χωρίς να σου ζητήσει καμία παραχώρηση. Δείτε την εδώ με μοτέρ πετρελαίου στα 2.1 λίτρα.

Το εσωτερικό της μικρότερης diesel Mercedes GLA δεν αλλάζει σε σχέση με αυτό των υπολοίπων εκδόσεων της crossover Mercedes. Έτσι, η εικόνα παραμένει ιδιαίτερα ελκυστική, με το ταμπλό σε σχήμα «T» να ενσωματώνει τους χαρακτηριστικούς στρογγυλούς αεραγωγούς με τις γρίλιες-λεπίδες, το χρωμιωμένο οριζόντιο φιλέτο στο κέντρο του, αλλά και την οθόνη για το Σύστημα infotainment τύπου τάμπλετ ψηλά στην κεντρική κονσόλα. 

Ποιοτικά, τα υλικά που έχουν χρησιμοποιηθεί ξεχωρίζουν για την υφή τους δίνοντας μια premium νότα, με το φινίρισμα και τη συναρμογή να βρίσκονται σε καλά επίπεδα. Πολύ καλή είναι και η εργονομία, που ενισχύεται και από την παρουσία του επιλογέα του αυτόματου κιβωτίου πάνω στην κολόνα του τιμονιού. 

Στον τομέα των χώρων τέλος, το εσωτερικό είναι σε θέση να μεταφέρει έως και 5 ενήλικες επιβάτες, με μικρές παραχωρήσεις για τον μεσαίο μόνο πίσω καθήμενο. Ικανοποιητική είναι η χωρητικότητα του πορτ-μπαγκάζ (421 λτ.).

Στο δρόμο δίνει έμφαση στην παροχή πολύ καλής άνεσης, ώστε σε συνδυασμό με την κορυφαία ποιότητα κύλισης, την πολύ καλή αεροδυναμική του αμαξώματος και την προσεγμένη ηχομόνωση, προσφέρει «απροβλημάτιστες» μετακινήσεις στην πόλη και στην εθνική. Στις στροφές επίσης, η GLA ικανοποιεί πλήρως με τα περιθώρια πρόσφυσής της και την γενικότερα πολύ καλή αίσθηση που παρέχει το αυτοκίνητο στον οδηγό, αν και με βάση και τα δεδομένα του κινητήρα, δύσκολα ο τελευταίος θα αναζητήσει τα όριά της.

Τιμή: 39.990 ευρώ
Χρονολογία: 6 / 2015
Χιλιόμετρα: 18.852 
Κυβικά: 2100
Ίπποι: 170 
Καύσιμο: Πετρέλαιο
Χρώμα: Ασπρο

Εξοπλισμός
ABS, Book service, Cruise Control, ESP, Immobilizer, Parktronic, Ατρακάριστο, Ηλεκτρικά παράθυρα, Ηλεκτρικοί Καθρέφτες, Κεντρικό κλείδωμα, Κλιματισμός, Οροφή Ηλεκτρική, Πρώτο χέρι, Τηλέφωνο, τιμόνι πολλαπλών χρήσεων, Υδραυλικό τιμόνι, Υπολογιστής Ταξιδιού, Αυτόματο – Σειριακό, 17''ζάντες, 8 airbags

ΑΛΙΒΙΖΑΤΟΣ-CARS
Λ.ΠΕΝΤΕΛΗΣ 1 & ΑΤΤΙΚΗΣ ΟΔΟΥ
ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ  τ.κ. 15235
Τηλ. 210 6890900 Fax: 210 6890902 
e-mail: [email protected]
website: www.alivizatos-cars.gr

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις