Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Μεταχειρισμένο SUV 5ετίας: Τι να κοιτάξω;

Μεταχειρισμένο SUV 5ετίας: Τι να κοιτάξω;

Διαβάστηκε από 10684 αναγνώστες - 25/7/2023

Κάνουμε έρευνα αγοράς μεταχειρισμένου αυτοκινήτου 5ετίας και σας παρουσιάζουμε 3 μικρά SUV και 4 οικογενειακά SUV με τιμές από 15.000 έως 21.500 ευρώ. Τα πρώτα είναι πιο προσιτά, ενώ τα δεύτερα καλύπτουν με μεγαλύτερη άνεση τις ανάγκες μιας οικογένειας. Τα 7 μοντέλα είναι τα Citroen C3 Aircross, Opel Mokka X, Seat Arona, Nissan Qashqai, Renault Kadjar, Toyota C-HR και VW Tiguan.

7 επιλογές σε μεταχειρισμένα SUV 5ετίας

Τα SUV είναι εξαιρετικά δημοφιλή τόσο στη χώρα μας όσο και παγκοσμίως, αφού έχουν αρκετά προτερήματα. Η μεγάλη ευρυχωρία μπορεί να καλύψει με άνεση τις ανάγκες μιας οικογένειας, η αυξημένη απόσταση από το έδαφος χαρίζει μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων για εκδρομές και εξορμήσεις, ενώ το ύψος και ο όγκος προσθέτει επιπλέον κύρος στο δρόμο.

Αν σε αυτά προσθέσουμε και τον εξοπλισμό ασφαλείας, ο οποίος την τελευταία δεκαετία γίνεται όλο και πιο πλούσιος, καταλαβαίνουμε πως τα SUV ηλικίας 5 ετών αποτελούν μια καλή επιλογή για κάποιον που αναζητά ένα μοντέρνο μεταχειρισμένο όχημα που παραμένει «φρέσκο» και έχει προσιτή τιμή.

Κάναμε έρευνα αγοράς και σας παρουσιάζουμε 3 μικρά SUV και 4 οικογενειακά SUV χρονολογίας του 2017 και 2018, με τιμές που κυμαίνονται μεταξύ 15.000 και 21.500 ευρώ.

...>>>Συνεχίστε το άρθρο
Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε