Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Ο ειδικός στα μεταχειρισμένα

6/9/2021

Ελάτε στην Auto Papadakis και επιλέξτε μέσα από μια μεγάλη γκάμα το μεταχειρισμένο αυτοκίνητο που σας ταιριάζει. Εγγυημένα και αξιόπιστα και πάντα στην πιο συμφέρουσα τιμή της αγοράς.

Η έκθεση αυτοκινήτων Auto Papadakis δραστηριοποιείται στο χώρο του αυτοκινήτου από το 2005, στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της στη Γρηγορίου Λαμπράκη 541 στο Κερατσίνι.

Kοινοποίησε το »


Η αγορά ενός μεταχειρισμένου αυτοκινήτου από την Auto Papadakis είναι μια ολοκληρωμένη υπόθεση γιατί η εταιρία έχει τη δυνατότητα, την τεχνογνωσία και υποδομή να εξασφαλίσει για εσάς την απροβλημάτιστη απόκτηση του. Στόχος της Auto Papadakis η άψογη εξυπηρέτηση των πελατών της.

Επιλέξτε μέσα από μια μεγάλη γκάμα αυτοκινήτων, εκείνο το οποίο θα ανταποκρίνεται καλύτερα στις ανάγκες σας. Η Auto Papadakis αξιολογεί τις ανάγκες σας και σας προτείνει τις καλύτερες λύσεις για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας.

Η πολυετής εμπειρία της Auto Papadakis στον χώρο του αυτοκινήτου, της δίνει την δυνατότητα να αποτελεί τον καλύτερο σύμβουλο για την επόμενη αγορά σας.

Στοιχεία επικοινωνίας
Διεύθυνση: Γρ. Λαμπράκη 541, Κερατσίνι 187 57, Ελλάδα
Τηλέφωνο: 2104009098
Τηλέφωνο 2: 2104022229
Email: [email protected]
Site: www.autopapadakis.gr
 

Kοινοποίησε το »

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις