Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Ο ευκολότερος τρόπος να αγοράσεις μεταχειρισμένο

Διαβάστηκε από 5648 αναγνώστες - 18/3/2020

Μία από τις πλουσιότερες εκθέσεις μεταχειρισμένων αυτοκινήτων μεγαλώνει και μετακομίζει. Η επιχείρηση Automalta Cars έχει πραγματικές ευκαιρίες μεταχειρισμένων, που δεν θα βρείτε αλλού.

Η αγάπη του κόσμου και το τεράστιο πελατολόγιο της Automalta Cars είναι η μεγαλύτερη απόδειξη για την ποιότητα των αυτοκινήτων που εμπορεύεται. Μάλιστα επειδή αύξησε αισθητάτ ην γκάμα της, μεταφέρθηκε στον καινούργιο υπερσύγχρονο και υψηλών προδιαγραφών εκθεσιακό χώρο 1.000 τετραγωνικών μέτρων επί της Λεωφόρου Κηφισίας.

Ένα κατάστημα, όλα τα μεταχειρισμένα
Η Automalta Cars διαθέτει μία τεράστια γκάμα μεταχειρισμένων που έχουν περάσει από τους πιο αυστηρούς ελέγχους και παρέχουν εγγυημένο αποτέλεσμα. Κάντε κλικ εδώ και δείτε ένα προς ένα τα διαθέσιμα αυτοκίνητα με φωτογραφίες, τεχνικά χαρακτηριστικά και φυσικά τιμές. Είτε ψάχνετε κάτι οικονομικό 1.000 κ.εκ., είτε SUV για μεγαλύτερους χώρους, είτε με κιτ υγραερίου, η Automalta Cars, σας έχει την λύση.

από 0% προκαταβολή έως και 72 μήνες
Η εταιρία αντιμετωπίζει τον κάθε πελάτη ξεχωριστά, καθώς ξεχωριστές είναι και οι αναγκές του καθενός. Έτσι, αφουγκραζόμενη την πολύ δύσκολη εποχή που διανύουμε, διαθέτει προγράμματα αποπληρωμής με δανειοδότηση από τράπεζες. Με ευέλικτα δάνεια, με μια διαδικασία απλή και γρήγορη, χωρίς επισκέψεις σε τράπεζα, επιλέγετε τρόπους πληρωμής από 0% προκαταβολή έως και 72 μήνες σε ελεύθερες τραπεζικές δόσεις. Ωστόσο, αν επιθυμείτε αγορά καινούριου αυτοκινήτου, υπάρχει συνεργασία με όλες τις αντιπροσωπείες και προσφέρονται τα ανάλογα χρηματοδοτικά πακέτα.
Εκτός δεν μένουν ούτε οι ατομικές επιχειρήσεις και εταιρίες καθώς και leasing.

Ασφάλειες αυτοκινήτων
Η εταιρία Automalta Cars προσφέρει και ασφαλιστική κάλυψη στο χώρο του αυτοκινήτου. Η άριστη συνεργασία που την χαρακτηρίζει, ο τρόπος διακανονισμού ζημιών, οι παροχές, η καλή εξυπηρέτηση και κυρίως οι ανταγωνιστικά χαμηλότερες τιμές στα ασφαλιστικά της πακέτα, την κάνουν πρωτοπόρο στον τομέα αυτό. Με κάθε ασφαλιστική κάλυψη του αυτοκινήτου σας, μπορείτε να επιλέξετε ένα από τα πακέτα, καλύπτοντας όλες σας τις ανάγκες. 
 
Τέλος, παρέχονται σε όλους τους πελάτες, εντελώς δωρεάν με οποιαδήποτε επιλογή τους, πρόσθετες καλύψεις για φυσικά φαινόμενα (πλημμύρα-χιόνι-σεισμός) και τρομοκρατικές ενέργειες.
 
Επικοινωνία
Επωνυμία: Automalta Cars
Διεύθυνση: Λεωφόρος Κηφισίας 90,  Μαρούσι Τ.Κ. 151 25 ρεύμα Ανόδου, στο ύψος του Αμαρουσίου και 300 μόλις μέτρα απο το «Δαχτυλίδι» (τον κόμβο της Αττικής Οδού που καταλήγει στην Λ. Κηφισίας).
Τηλ: +30 210 8142296
Site: https://www.automalta.gr
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις