Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Οι σημαντικότεροι λόγοι για να αγοράσετε μεταχειρισμένο αυτοκίνητο
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Οι σημαντικότεροι λόγοι για να αγοράσετε μεταχειρισμένο αυτοκίνητο

29/6/2023

Είναι ωραία αίσθηση να αγοράζεις καινούργιο αυτοκίνητο, αλλά η αγορά ενός μεταχειρισμένου είναι πιο συμφέρουσα. Αν έχετε αμφιβολίες για αυτό, διαβάστε το γιατί στις γραμμές που ακολουθούν.

Για ποιους λόγους συμφέρει να αγοράσεις μεταχειρισμένο αυτοκίνητο;

Το δίλλημα της αγοράς καινούργιου ή μεταχειρισμένου υπάρχει από τότε που βγήκε το αυτοκίνητο. Εδώ θα διαβάσετε τους λόγους που σας συμφέρει να πάρετε μεταχειρισμένο όχημα. Γιατί, σας συμφέρει να αγοράσετε μεταχειρισμένο - αυτό είναι δεδομένο ιδιαίτερα στις μέρες μας, που το χρήμα χάνει συνεχώς την αξία του και που κάθε μέρα με τα ίδια λεφτά αγοράζεις λιγότερα από ότι την προηγούμενη.

Θα μου πείτε, «αφού θέτεις το χρήμα ως σημαντικότερο παράγοντα, πες μου, α) η αίσθηση του να μπαίνεις στο καινούργιο σου αυτοκίνητο, β) οι μυρωδιές από τις κόλλες όταν το παραλαμβάνεις και γ) το ότι είσαι ο πρώτος που το οδηγεί, δεν αξίζουν επίσης χρήμα;», και θα συμφωνήσω.

Ένας υπέρμαχος του μεταχειρισμένου όμως θα μπορούσε να απαντήσει πως, «α) αντίστοιχη αίσθηση έχεις και όταν μπαίνεις στο νέο σου μεταχειρισμένο, γιατί ούτως ή άλλως είναι καινούργιο για εσένα, β) παρόλο που δεν έχει την αίσθηση της «καινουργίλας», βάλε ένα ωραίο αποσμητικό και θα είσαι ακόμα καλύτερα γ) αυτή είναι υπερβολική άποψη. Το αυτοκίνητό σου, οδηγώντας, κάποιος το έβγαλε από τη γραμμή παραγωγής, κάποιος το δοκίμασε στο εργοστάσιο, κάποιος το φόρτωσε στη νταλίκα, κάποιος το ξεφόρτωσε, κάποιος το μετακίνησε στην αντιπροσωπεία – δεν είσαι ο πρώτος που το οδηγεί»!

...>>>Συνεχίστε το άρθρο
Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε