ΚΑΡΑΜΟΥΣΑΔΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ antallaktika4u.gr - - ΝΙΚΑΙΑ

ΚΑΡΑΜΟΥΣΑΔΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ- antallaktika4u.gr

ΚΑΡΑΜΟΥΣΑΔΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ

ΠΕΤΡΟΥ ΡΑΛΛΗ 455, 18450   ΝΙΚΑΙΑ

Τηλέφωνο Website    Email

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Η εταιρεία Service Καραμουσαδάκης λειτουργεί από το 1977 στην οδό Π. Ράλλη 455 και διαθέτει εμπειρία και άρτιες τεχνικές γνώσεις στην συντήρηση και επισκευή αυτοκινήτων της  Mercedes. Με πρώτη προτεραιότητα την αξιόπιστη και ποιοτική δουλειά, φροντίζουν πάντα για την ικανοποίηση και του πιο απαιτητικού πελάτη, με την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση αλλά και πολύ ανταγωνιστικές τιμές.

Οι τεχνικοί της εταιρίας εξειδικεύονται εδώ και αρκετά χρόνια στην συντήρηση και επισκευή αυτοκινήτων Mercedes, προσφέροντας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας αναλαμβάνοντας οποιαδήποτε εργασία τους ανατεθεί.

Ο υπερσύγχρονος εξοπλισμός τελευταίας τεχνολογίας, οι αστείρευτες τεχνικές γνώσεις αλλά και η τεράστια πείρα στα αυτοκίνητα Mercedes, είναι το καλύτερο εχέγγυο για να τους επιλέξεις και να ξενοιάσεις μια και καλή από το άγχος επιλογής σωστού συνεργείου συντήρησης. Η ολοκληρωμένη φροντίδα που χρειάζεται το αυτοκίνητό σας, είναι πλέον γεγονός!

Πιο αναλυτικά, η Service Καραμουσαδάκης  αναλαμβάνει τις ακόλουθες υπηρεσίες με επαγγελματισμό και συνέπεια:
Επισκευές συντήρησης
Ηλεκτρολογικό έλεγχο
Εργασίες φανοποιείου

Παράλληλα, στην Service Καραμουσαδάκης μπορείτε να βρείτε κάθε είδους ανταλλακτικό. Περιηγηθείτε στο eshop της εταιρίας και αγοράστε επώνυμα και εξαιρετικής ποιότητας ανταλλακτικά στις καλύτερες τιμές της αγοράς, από καταξιωμένους και επώνυμους κατασκευαστές. Με την γρήγορα και δωρεάν παράδοση, παραλαμβάνετε τα ανταλλακτικά κατευθείαν στο σπίτι σας. 
 

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες