Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

MEGA Έρευνα: Ποιο B-SUV προσφέρει τους μεγαλύτερους χώρους;

Διαβάστηκε από 225119 αναγνώστες - 9/6/2020

Η νέα γενιά μικρών SUV καταφέρνει να είναι οικονομική λόγω downsizing, όμορφη αλλά και να παρέχει χώρους που θα βολέψουν μία οικογένεια. Σε αυτό το συγκριτικό σας παρουσιάζουμε τα TOP B-SUV που παρέχουν τους καλύτερους χώρους σε πορτ-παγκάζ, εσωτερικό πλάτος καθώς και στον διαθέσιμο χώρο για γόνατα και κεφάλια επιβατών.

Τα μικρά SUV καίνε καρδιές για τρεις λόγους.  Είναι ευέλικτα για μέσα στη πόλη, εξοπλίζονται με οικονομικότατους κινητήρες ακόμα και 1.000 κ.εκ. ενώ διαθέτουν χώρους για πολυμελή οικογένεια.
Τα χαρίσματα τους πολλά και μπορούν με ευκολία να καλύψουν τις ανάγκες τόσο ενός νέου οικογενειάρχη όσο και ενός πολύτεκνου, αφού η έξυπνη αρχιτεκτονική τους, τους παρέχει εντυπωσιακούς χώρους και πολυμορφικότητα που συναντάγαμε στα MPV.

Θέλοντας λοιπόν να βρούμε το πιο ευρύχωρο μικρό SUV της ελληνικής αγοράς, εξετάζουμε τους πιο σημαντικούς τομείς ευρυχωρίας με τη χρήση συσκευής που προσομοιώνει το πρότυπο ενός μέσου ανθρώπου (ύψος 1,75 μ. και βάρος 75 κιλά).
  • Χώρος αποσκευών. Σύμφωνα με έρευνα αποτελεί το πρώτο κριτήριο αγοράς νέου αυτοκινήτου σε πολύτεκνες οικογένειες.
  • Εσωτερικό πλάτος. Αποδεικνύει πόσο άνετα θα χωρέσουν πίσω τα παιδικά καθίσματα ή πόσο χαλαρά θα ταξιδέψουν οι 2 ή 3 πίσω επιβάτες.
  • Ο προσφερόμενος χώρος για τα πόδια των πίσω επιβατών που εξασφαλίζει άνετα ταξίδια χωρίς πιασίματα και μουδιάσματα.
  • Η απόσταση από το κεφάλι των πίσω επιβατών μέχρι την οροφή του αυτοκινήτου.
 
Η κατηγορία με το περισσότερο ενδιαφέρον
Ο ερχομός των νέων Ford Puma, Renault Captur και Peugeot 2008 άλλαξε ριζικά την κατάσταση στα B-SUV, καθώς και τα 3 άνωθεν μοντέλα έρχονται να τινάξουν την μπάνκα της ευρυχωρίας. Επειδή όμως αρκετά με τα λόγια, είναι ώρα να μιλήσουμε με νούμερα για να καταλήξουμε στο ΠΙΟ ΕΥΡΥΧΩΡΟ ΜΙΚΡΟ SUV της αγοράς.
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις