Μικρά SUV | Μικρά | Οικογενειακά SUV | Premium | Electric

Diesel SUV με χαμηλή κατανάλωση

Διαβάστηκε από 23708 αναγνώστες - 6/5/2020

Ψάχνεις για diesel SUV με μεγάλη εγγύηση, νέες τεχνολογίες και πολύ χαμηλή κατανάλωση? Αναρωτιέσαι πώς διαγράφεται το μέλλον των πετρελαιοκινητήρων λόγω ρύπων και Ε.Ε? Οι αληθινές μετρήσεις της έρευνας θα σου δώσουν όλες τις απαντήσεις...

Το περσινό έτος, η συγκεκριμένη κατηγορία άγγιξε το 29% των συνολικών πωλήσεων, ενώ από αυτές τις 30.200 ταξινομήσεις, το 16% αφορούσε μικρομεσαία SUV. Λαμβάνοντας ως δεδομένη λοιπόν την προτίμηση των Ελλήνων στην συγκεκριμένη κατηγορία, ψάχνουμε και βρίσκουμε τα 7 πετρελαιοκίνητα μικρομεσαία SUV που έχουν την μικρότερη κατανάλωση όλης της κατηγορίας.

Ποιο καίει λοιπόν λιγότερο στην πράξη? Ποιο έχει τους χαμηλότερους ρύπους άρα και πιο βέβαιο μέλλον ανεξαρτήτως εντολών της Ε.Ε? Δείτε στις επόμενες σελίδες τα 7 καλύτερα μικρομεσαία diesel SUV μαζί την εγγύηση που συνοδεύεται το καθένα από την «μαμά» εταιρία.
Για να μετρήσουμε την πραγματική κατανάλωση, αναπαραγάγουμε μέσω μίας συγκεκριμένης διαδικασίας, την κίνηση σε πραγματικές συνθήκες. Έτσι λοιπόν, το «μενού» περιλαμβάνει μία διαδρομή συνολικού μήκους 155 χλμ., από την οποία τα 54 χλμ.(τα 20 από αυτά γίνονται με "τέρμα" γκάζι) γίνονται σε εθνικό ανοικτό δρόμο, και τα 101 υπόλοιπα χλμ. στην πόλη και εκτός αυτής στον επαρχιακό δίκτυο.

Δείτε στις επόμενες σελίδες τα 7 καλύτερα σε οικονονομία – κατανάλωση μικρομεσαία SUV.
 

Διαβάστε παρακάτω την σελίδα του άρθρου που σας ενδιαφέρει