Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
2 φωτογραφίες »

VW Polo 1,0 TSI 95 PS: Παραπέμπει σε μικρομεσαίο

Διαβάστηκε από 57677 αναγνώστες - 3/9/2021

Το VW Polo των 95 ίππων ξεκινά από 16.379 ευρώ στην έκδοση Comfortline.

Kοινοποίησε το »


Εμφάνιση: Με «αέρα» μικρομεσαίου
Το VW Polo δεν προκαλεί αισθητικά και έχει απήχηση από ένα ευρύ φάσμα του αγοραστικού κοινού. Οι μεγαλύτερες διαστάσεις που απέκτησε η τρέχουσα γενιά του δίνουν «αέρα» μικρομεσαίου, ενώ τα μοντέρνα φωτιστικά σώματα και ο καλοσχεδιασμένος προφυλακτήρας το κάνουν όμορφο και διακριτικό.

Εσωτερικό: Ποιοτικό με άψογο φινίρισμα
Το Polo είναι από τα πιο ποιοτικά μικρά της αγοράς, και η καμπίνα διακατέχεται από συνδυασμό μαλακών και σκληρών πλαστικών με στιβαρή κατασκευή και άψογο φινίρισμα. Στο κέντρο του ταμπλό βρίσκεται η οθόνη αφής 6,5 ιντσών, η οποία προσφέρει high-tech «αέρα» στο εσωτερικό. Η θέση οδήγησης είναι χαμηλή και είναι ξεκούραστη τόσο στην πόλη όσο και στα ταξίδια.

Χώροι: Ευρύχωρο με όγκο αποσκευών 355 λίτρα
Εκτός από ποιοτικό, το εσωτερικό του Polo είναι και ευρύχωρο, αφού φιλοξενεί με άνεση 4 ενήλικες. Ο χώρος για τα γόνατα των πίσω είναι μεγάλος, ενώ ο «αέρας» για τα κεφάλια ικανοποιητικός. Το πορτ-μπαγκάζ έχει διαθέσιμο όγκο 355 λίτρα, άνετο σχήμα και βάθος.


Το VW Polo έχει «αέρα» μικρομεσαίου, τόσο στην εμφάνιση όσο και στη συμπεριφορά

Το VW Polo έχει «αέρα» μικρομεσαίου, τόσο στην εμφάνιση όσο και στη συμπεριφορά


Κινητήρας και επιδόσεις: Ο TSI των 95 ίππων έχει εξαιρετική κατανάλωση
Κάτω από το καπό βρίσκουμε τον turbo τρικύλινδρο χιλιάρη TSI κινητήρα με ισχύ 95 ίππους, ο οποίος συνεργάζεται με ένα μηχανικό κιβώτιο 5 σχέσεων. Το εν λόγω μοτέρ έχει δύναμη χαμηλά και εξαιρετική κατανάλωση (6,1 λίτρα/100 χλμ. σε μικτό κύκλο). Τα 100 χλμ. από στάση «έρχονται» σε 10,6 δευτερόλεπτα, ενώ η τελική ταχύτητα είναι 187 χλμ./ώρα.

Στο δρόμο:  Ήσυχη καμπίνα με σίγουρο «πάτημα» στο δρόμο
Το χαρακτηριστικό γνώρισμα του Polo είναι η εξαιρετική στιβαρότητα και το σίγουρο «πάτημα» στο δρόμο. Τα περιθώρια πρόσφυσης είναι υψηλά, η ησυχία στην καμπίνα εντυπωσιακή και η ανάρτηση απορροφά τις ανωμαλίες του δρόμου. Το τιμόνι δίνει καλή πληροφόρηση στον οδηγό, λείπει όμως ο «fun to drive» χαρακτήρας.
 
Συνολικά, το VW Polo ξεχωρίζει για την υψηλή ποιότητα στο εσωτερικό και την οδηγική συμπεριφορά που παραπέμπει σε αυτοκίνητα μεγαλύτερης κατηγορίας. Η αποτελεσματική ηχομόνωση, η ανάρτηση που φιλτράρει τις κακοτεχνίες του δρόμου και η στιβαρότητα του πλαισίου, εγγυώνται πως τα χιλιόμετρα που θα κάνετε θα είναι ξεκούραστα.
 

Kοινοποίησε το »