Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Ποιο μικρό SUV αξίζει τα λεφτά του?

Διαβάστηκε από 71568 αναγνώστες - 2/2/2020

Οι 6 πιο δυνατοί και καλύτεροι μικροί-SUV μονομάχοι στο μικροσκόπιο! Όλοι οι διεκδικητές προτάσσουν τα κάλλη τους για να κερδίσουν την πρώτη θέση στην καρδιά μας. Εμείς παίρνουμε έξι μοντέλα με βενζινοκινητήρα και τα συγκρίνουμε..

Μαζέψαμε έξι μικρά SUV για μια maxi σύγκριση. Ποιο είναι το καλύτερο και πιο οικονομικό όμως;

Πλέον δεν μπορεί να το αρνηθεί κανείς. Τα μικρά SUV αποτελούν τη νέα μόδα που ήρθε για να μείνει. Οι πωλήσεις τους βρίσκονται σε σταθερά ανοδική πορεία και στη χώρα μας και κανείς δεν απορεί γιατί. Γιατί είναι προφανές. Καταφέρνουν να συνδυάσουν μόνο τα καλά στοιχεία από κάθε κατηγορία. Τι εννοούμε;

Απόσταση από το έδαφος που θα σε κάνει να πατήσεις χώμα με άνεση; Χώροι για να τις ανάγκες κάθε οικογένειας; Τεχνολογίες από cruise control μέχρι κάμερες οπισθοπορείας; Turbo κινητήρες βενζίνης που ξεπερνούν τα 100 άλογα αλλά διατηρούν την κατανάλωση χαμηλά; Τα B-SUV απαντάνε ναι σε όλες τις παραπάνω ερωτήσεις και αποτελεούν τις πιο ολοκληρωμένες επιλογές.

Ποιο όμως από αυτά αξίζει περισσότερο τα λεφτά του;
Έχουμε και λέμε: Το ανανεωμένο Fiat 500X, μοδάτο, ψηλό, με στρογγυλό σχεδιασμό, και φλογερό βενζινοκινητήρα τριών κυλίνδρων 120 ίππων. Εκεί γύρω, στην γειτονιά των 120 ίππων, υπάρχουν ακόμα τρεις ανταγωνιστές με τρικύλινδρο κινητήρα κάτω από το καπό.
 
"Τα καλύτερα και πιο οικονομικά μικρά SUV..."

Το Opel Crossland X με 130 ίππους, το Hyundai Kona με 120 ίππους και το Seat Arona με 115 ίππους. Και στη συνέχεια υπάρχουν δύο ακόμα μοντέλα, με τέσσερις κυλίνδρους. Το Mazda CX-3 με 121 ίππους και το Dacia Duster με 114 ίππους. 

Στις σελίδες που ακολουθούν εξετάζουμε ένα προς ένα τα μοντέλα από την ποιότητα των πλαστικών τους μέχρι και την ένταση του ήχου του κινητήρα τους, με σκοπό να βρούμε το πιο συμφέρον B-SUV overall. 
 
 

Διαβάστε παρακάτω την σελίδα του άρθρου που σας ενδιαφέρει

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις