Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

ΔΟΚΙΜΗ: Audi e-Tron GT 590PS

Διαβάστηκε από 7973 αναγνώστες - 11/8/2019

Οδηγούμε το εντυπωσιακό Audi e-Tron GT έλκοντας τα βλέμματα σαν μαγνήτης, χάρη στην εντυπωσιακή και φουτουριστική του σχεδίαση.

Η προσμονή μας για την ώρα και τη στιγμή που θα καθόμασταν πίσω από το τιμόνι του νέου αυτοκινήτου της Audi, e-tron GT, για μια σύντομη έστω βόλτα στους δρόμους του Los Angeles είναι μεγάλη και εύλογα δικαιολογημένη, καθώς δεν δοκιμάζουμε, ούτε και αντικρίζουμε κάθε λίγο και λιγάκι τόσο ιδιαίτερα αυτοκίνητα, όπως το παραπάνω. Μάλλον ήρθε όμως η ώρα για τις απαραίτητες συστάσεις: το Audi e-tron GT είναι ο μελλοντικός αντίπαλος του Tesla, καθότι είναι αμιγώς ηλεκτρικό. 



Σχεδίαση από το μέλλον
Σχεδιαστικά το μοντέλο από το Ingolstadt μοιάζει σαν να «ξεπήδησε» από ταινία επιστημονικής φαντασίας, καθώς παραπέμπει στο Batmobil, ενώ ενσωματώνει και σχεδιαστικά στοιχεία από τα Α7 και Α8, όντας όμως σε κάθε περίπτωση πιο φρέσκο, πιο στιλάτο και πιο αιχμηρό. Η εικόνα στο εσωτερικό εναρμονίζεται πλήρως με αυτή του εξωτερικού όντας σύγχρονη, πολυτελής και φουτουριστική, ενώ τα ανοιχτόχρωμα υλικά και η ηλιοροφή, δημιουργούν μια οικεία ατμόσφαιρα. Τα καθίσματα είναι, παρά την τοποθέτηση της μπαταρίας στο δάπεδο, χαμηλά τοποθετημένα, εντείνοντας περαιτέρω τον σπορ χαρακτήρα του Audi, τονώνοντας συνάμα και τη δική μας ούτως ή άλλως καλή διάθεση.

Διαβάστε παρακάτω την σελίδα του άρθρου που σας ενδιαφέρει

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις