Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Οδηγούμε το νέο VW Touareg V6 286 ίππων

Διαβάστηκε από 7065 αναγνώστες - 24/2/2020

Η μάχη για την ανάδειξη του καλύτερου SUV έχει φουντώσει για τα καλά.. Καθημερινά βλέπουμε και μια παρουσίαση ενός ακόμα SUV που θα προσπαθήσει να καλύψει τις ανάγκες του κοινού.. Η VW χαμογελά πονηρά και μας δείχνει το VW Touareg..

Με το νέο Touareg, η VW επιθυμεί να κατακτήσει τις αγορές όλου του κόσμου στη συγκεκριμένη κατηγορία. Το δοκιμάσαμε και εξετάσαμε, αν τελικά είναι ικανό να πιάσει τους στόχους που έχει θέσει η VW για το μεγάλο της SUV. Οι μηχανικοί και οι σχεδιαστές της VW δεν έχουν καθόλου εύκολο έργο καθώς η Γερμανική εταιρία για λόγους prestige, θέλει, όχι απλά να ταράξει τα νερά αλλά και να κατακτήσει την «ψηλότερη κορφή του βουνού» της κατηγορίας των SUV, και παρουσιάζει την πιο σωστή στιγμή, την ναυαρχίδα της γκάμας της, το VW Touareg..



Στο VW Touareg έχουν βάλει πραγματικά ΤΑ ΠΑΝΤΑ... Είναι εκλεπτυσμένο, ακριβό και διαθέτει μεταξύ άλλων πνευματική ανάρτηση, τετραδιεύθυνση, τετρακίνηση ενώ το αμάξωμα είναι κατασκευασμένο από αλουμίνιο(48%) και χάλυβα υψηλής αντοχής(52%), και φυσικά διαθέτει με ατελείωτη λίστα συστημάτων ασφαλείας και υποβοήθησης του οδηγού.

Όπως συνηθίζεται, το νέο VW Touareg είναι μεγαλύτερο σε διαστάσεις από το προηγούμενο. Πιο συγκεκριμένα πήρε 8 εκ στο μήκος και 4 στο πλάτος. Όπως είναι αναμενόμενο οι χώροι για τους επιβάτες είναι τεράστιοι και έτσι θα μεταφέρει 5 επιβάτες με βασιλικές ανέσεις. Ο δε χώρος αποσκευών μοιάζει με επαγγελματικού αυτοκινήτου καθώς θα χωρέσει 810 λτ. που με την αναδίπλωση των πίσω θέσεων μπορεί να φτάσει τα 1800 λτ.

Διαβάστε παρακάτω την σελίδα του άρθρου που σας ενδιαφέρει

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις