Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Τα SUV μέχρι και το 2022

Διαβάστηκε από 223542 αναγνώστες - 9/6/2020

Nissan Qashqai
Έναρξη Κυκλοφορίας: τέλος του 2020

Ήρθε η ώρα να δούμε την νέα γενιά του πολύ δημοφιλούς SUV στην χώρα μας, του νέου Nissan Qashqai. Η τρίτη γενιά του συμπαγούς SUV, δεν θα έχει τεράστιες αλλαγές στην εξωτερική του σχεδίαση, αλλά θα κυκλοφορήσει με νέα γενιά κινητήρων αλλά και στο σύστημα μετάδοσης. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως η Ιαπωνική βιομηχανία, αναπτύσσει δυο διαφορετικούς υβριδικούς κινητήρες, ενώ δεν θα αποτελέσει έκπληξη η προσθήκη τεχνολογίας, μέσω της συνεργασίας της με την Mitsubishi.
 
Lynk & Co 02
Έναρξη Κυκλοφορίας: τέλος του 2020 




Το φουτουριστικό SUV Link & Co 02, θα κάνει την επίσημη εμφάνιση του, μέχρι και το τέλος της χρονιάς. Η παραγωγή του θα λάβει χώρα στην Ευρώπη (Γάνδη), ενώ οι μέχρι τώρα πληροφορίες αναφέρουν πως, με μήκος 4,45 μέτρα και πλάτος 1,89 μέτρα, το Lynk & Co, θα είναι ελαφρώς μεγαλύτερο από τη σουηδική πλατφόρμα του XC40.
 
Audi Q4 e-tron 
Έναρξη Κυκλοφορίας: τέλος του 2020




H Audi, παράλληλα με την κυκλοφορία των e-tron και e-tron GT, θα παρουσιάσει και το Q4 e-tron, που θα αποτελέσει την τρίτη σειρά ηλεκτρικών μοντέλων της Audi. Το SUV θα κυκλοφορήσει με δύο ηλεκτρικούς κινητήρες και συνολική ισχύ 225 kW (306 hp), με αυτονομία κίνησης 450 χιλιομέτρων.
 
BMW X1
Έναρξη Κυκλοφορίας: 2021
 



H τρίτη γενιά της BMW X1 θα κυκλοφορήσει την επόμενη χρονιά, και θα βασιστεί στα μεγαλύτερα αδέλφια της, την X3 και την X5. Οι διαστάσεις της ουσιαστικά δεν θα αλλάξουν και πολύ, σε αντίθεση με το εσωτερικό του που θα είναι νέας σχεδίασης. Βέβαια, τεχνολογικά δεν περιμένουμε πολλές αλλαγές, αφού θα βασιστεί στην Σειρά 1.

Hyundai Kona Ν
Έναρξη Κυκλοφορίας: 2021 




Το πολυαναμενόμενο Hyundai Kona N, θα μπει στην ζωή μας την επόμενη χρονιά. Ουσιαστικά θα αποτελέσει την πιο Performance SUV επιλογή της Κορεατικής βιομηχανίας. Οι πληροφορίες αναφέρουν μέχρι και τώρα, πως κάτω από το καπό θα βρεθεί, ο τετρακύλινδρος turbo κινητήρας, με συνολική απόδοση 275 ίππων. 
 
VW Nivus
Έναρξη Κυκλοφορίας: 2022 




Αν και το νέο VW Nivus θα έχει ως βάση το δημοφιλές T-Cross, ουσιαστικά το νέο crossover θα εμφανιστεί με ολόφρεσκη σχεδίαση. Το Nivus αναπτύχθηκε και σχεδιάστηκε στην Βραζιλία, ωστόσο, στην Ευρωπαϊκή αγορά, θα λανσαριστεί το 2022. 

Διαβάστε παρακάτω την σελίδα του άρθρου που σας ενδιαφέρει