Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Τα νέα μοντέλα της BMW 2021 - 2023

Διαβάστηκε από 32819 αναγνώστες - 27/5/2020

BMW i1
Έναρξη κυκλοφορίας: 2021
Η BMW σχεδιάζει μια ηλεκτρική Σειρά 1, που θα κάνει την εμφάνιση της την επόμενη χρονιά. Βασισμένη στην ευέλικτη πλατφόρμα της συμπαγούς, η BMW θα κυκλοφορήσει ένα αρχικό μοντέλο με έναν μόνο κινητήρα και κίνηση στους εμπρός τροχούς, αλλά και μια δεύτερη με τετρακίνηση με δύο ηλεκτρικούς κινητήρες.
 
BMW iNext
Έναρξη Κυκλοφορίας: 2021


 
Το νέο μεγάλο χαρτί της βιομηχανίας, είναι το iNext. Διαθέτει εντυπωσιακό και επιβλητικό σχεδιασμό, με νέο σύστημα ψυχαγωγίας και ενημέρωσης και εμβέλεια κίνησης 750 χιλιόμετρα.
 
BMW i4
Έναρξη κυκλοφορίας: 2021


 
Με τη μελέτη της IAA Vision Dynamics, η BMW κατάφερε να δώσει μια πολύ ενδιαφέρουσα προοπτική για το i4, το οποίο έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει το 2021 και θα βρεθεί απέναντι από το επιτυχημένο Tesla 3. Θα παραχθεί από την γραμμή παραγωγής που θα βγουν και οι μελλοντικές Σειρές 4 και 4 Gran Coupé. Όσον αφορά την αυτονομία, η BMW υπόσχεται περίπου 600 χιλιόμετρα. Εδώ να αναφέρουμε πως θα είναι εφοδιασμένο με αυτόνομη οδήγηση, επιπέδου 3, και θα έχει την δυνατότητα να κινείτε μόνο του, για αρκετές εκατοντάδες χιλιόμετρα στον αυτοκινητόδρομο.
 
BMW X1
Έναρξη Κυκλοφορίας: 2021


 
Οπτικά, η τρίτη γενιά X1 βασίζεται στα μεγαλύτερα SUV της φίρμας, το X3 και το X. Η εσωτερική σχεδίαση είναι εντελώς καινούργια. Η BMW χρησιμοποιεί όλο και περισσότερες οθόνες αφής, αλλά και φωνητικό έλεγχο "Hey BMW". Τεχνικά ωστόσο, το X1 είναι το ίδιο με τη Σειρά 1, οι κινητήρες θα είναι πανομοιότυποι, με εξαίρεση μόνο τη μικρή 116. Το X1 ξεκινά την κυκλοφορία του με το sDrive 18i και 140 ίππους.
 
BMW 2 Series Active Tourer
Έναρξη Κυκλοφορίας: 2021


 
H διάδοχος της Σειράς 2 Series Active Tourer θα είναι σημαντικά πιο όμορφη από την τρέχουσα γενιά και με αύξηση του μήκους αλλά και του μεταξόνιου. Αυτό σημαίνει ακόμα περισσότερους χώρους για τους πίσω επιβάτες αλλά και στο χώρο αποσκευών.
 
BMW M2
Έναρξη Κυκλοφορίας: 2022


 
Η δεύτερη γενιά της BMW M2 θα είναι βασισμένη σε ολοκαίνουργιο σχεδιασμό, με μεγάλη μάσκα και βράγχια αλλά και νέο κινητήρα. Κάτω από το καπό θα βρεθεί ένας εξακύλινδρος κινητήρας τριών λίτρων με ισχύ 420 άλογα και ροπή 550 Nm!
 
BMW Urban Cross
Έναρξη Κυκλοφορίας: 2023


 
Η BMW σχεδιάζει το SUV που θα τοποθετήσει κάτω από το X1. Μια νέα, βελτιωμένη έκδοση της πλατφόρμας UKL2, με βασικά χαρακτηριστικά, το χαμηλό βάρος, χωρίς πολύπλοκα συστήματα, και αν κριθεί απαραίτητο, να κυκλοφορήσει και ως ηλεκτρικό.

Διαβάστε παρακάτω την σελίδα του άρθρου που σας ενδιαφέρει