Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Αυτό είναι το πρώτο ηλεκτρικό SUV της Skoda

Διαβάστηκε από 11119 αναγνώστες - 11/11/2020

Skoda Kodiaq facelift
Έναρξη κυκλοφορίας: Τέλη 2020
 
Έχει το χαρακτηριστικό του μεγαλύτερου SUV της τσέχικης μάρκας. Το Skoda Kodiaq facelift βρίσκεται στις αγορές από το 2017 και ανά τακτά χρονικά διαστήματα δέχεται lifting ώστε να παρουσιάζεται σε αναβαθμισμένη μορφή. Οι τροποποιήσεις σε οπτικό αποτέλεσμα θα κινηθούν σε στενά όρια. Πιο μεγάλη θα είναι η μπροστινή γρίλια, στην οποία θα τοποθετηθούν νέες αντηρίδες σχάρας. Για να το αγοράσουμε θα χρειαστούμε λιγότερα από 30.000 ευρώ.
 
Skoda Enyaq iV
Έναρξη στην αγορά: Διαθέσιμο για παραγγελία


 
Με τιμή από 38.000 ευρώ το Skoda Enyaq iV παρουσιάζεται ως το πρώτο ηλεκτρικό SUV για λογαριασμό της Skoda. Μετά το compat VW ID.3, το Enyaq είναι πλέον το πρώτο SUV που βασίζεται στην πλατφόρμα της Volkswagen με ονομασία MEB. Ως αρχική έκδοση υπάρχει το Enyaq 60 iV με 180 άλογα (132 kW). Η μπαταρία χωρητικότητας 62 kWh θα επαρκεί για ηλεκτρικό εύρος έως 390 χιλιόμετρα σύμφωνα με μετρήσεις WLTP. Πιο ενισχυμένη έκδοση το Skoda 80 iV με 204 άλογα (150 kW), 82 κιλοβατώρες μπαταρία και μια εμβέλεια άνευ φόρτισης έως 510 χιλιόμετρα.
 
Skoda Fabia
Έναρξη κυκλοφορίας: 2021


 
Πιο προσιτό είναι το κόστος για την νέα Skoda Fabia, την οποία θα μπορούμε αν διαθέσουμε περίπου 15.000 ευρώ. Πρόκειται για ένα μοντέλο που θα εκπροσωπεί την τέταρτη γενιάς της Skoda Fabia. Ο νέος επικεφαλής σχεδίασης, Oliver Stefani, επωμίζεται το βάρος του σχεδιασμού της εξωτερικής εμφάνισης. Εξάλλου, η προσθήκη της πλατφόρμας MQB-A0 στο small car θα επιφέρει αλλαγές στο προφίλ του όπως λόγου χάρη το μεγαλύτερο κατά μερικά χιλιοστά πλάτος αλλά και ο πιο εντυπωσιακός σχεδιασμός του φωτισμού και της μπροστινής επένδυσης.
 
Skoda Scala RS
Έναρξη κυκλοφορίας: 2021


 
Το Skoda Scala RS αναμένεται στις αγορές τον επόμενο χρόνο ως η κορυφαία sport έκδοση της σειράς Scala, εξέλιξη με λογική για την φιλοσοφία της Skoda. Υπενθυμίζεται ότι το συγκεκριμένο μοντέλο πρωτολανσαρίστηκε την άνοιξη του 2019. Πάντως, από τα τέλη του 2018 η Skoda παρουσίασε μελέτη με την ονομασία Vision RS, με την οποία προϊδέαζε το κοινό για μία παραλλαγή RS στο συγκεκριμένο compact αυτοκίνητο. Πάνω στην μελέτη εκείνη ενδεχομένως να θεμελιωθούν οι λεπτομέρειες της κίνησης για ένα πιθανό plug-in hybrid. Πιθανώς, να εμφανιστεί ένα Skoda Scala RS με κινητήρα καύσης TSI 1,5 λίτρων  150 αλόγων ο οποίος θα συνεργάζεται με έναν ηλεκτροκινητήρα 102 αλόγων για συνολική ιπποδύναμη στους 245 ίππους.
 

Διαβάστε παρακάτω την σελίδα του άρθρου που σας ενδιαφέρει