Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
24 φωτογραφίες »

Οι καινοτομίες της Mercedes έως το 2023

Διαβάστηκε από 46876 αναγνώστες - 19/5/2020

Τα επόμενα χρόνια, η Mercedes-Benz θα βασίζεται στην αυτοματοποιημένη οδήγηση, τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα και τα SUV. Τα κλασικά αμαξώματα διατηρούνται επίσης στο... χαρτοφυλάκιο της Mercedes, συμπεριλαμβανομένων των sedan και των coupe. Νέα C-Class, E-Class facelift, EQV, EQA, νέα S-Class, Vito facelift, και όλες τις καινοτομίες της Mercedes-Benz στο πιάτο σας!

Η φρέσκια E-Class facelift θα ξεκινήσει την εμπορική πορεία της το 2020. Εκτός από τις νέες ποδιές, το μεγαλο-μεσαίο μοντέλο θα διαθέτει τελικά το σύστημα MBUX. Η V-Class κυκλοφορεί στην αγορά ήδη από το 2014, αλλά το 2020 λανσάρεται και μια ηλεκτρική έκδοση. Η Mercedes-Benz θα είναι επίσης full ηλεκτρική με την EQS. Εκτός από την ηλεκτροκίνηση, σημαντικά μελλοντικά θέματα περιλαμβάνουν τα αυτόνομα οχήματα και τη λογική ενσωμάτωση πρόσθετου διαδικτυακού περιεχομένου στο αυτοκίνητο.

Mercedes EQV
Τιμή: από περίπου 70.000 ευρώ (Γερμανία)
Έναρξη πωλήσεων: άνοιξη 2020




Η ηλεκτροκίνητη παραλλαγή της V-Class υποστηρίζει η Mercedes-Benz ότι έχει αυτονομία μέχρι και 405 km με μία φόρτιση της μπαταρίας. Για την κίνηση φροντίζει ένας ηλεκτροκινητήρας 204 PS, του οποίου η ισχύς μεταδίδεται στον μπροστινό άξονα. Η ηλεκτρική ενέργεια αποθηκεύεται σε μια μπαταρία 90 kWh. Το EQV έχει μήκος 5,14 ή 5,37 μέτρων και μπορεί να διαμορφωθεί ως εξα-, επτα- ή και οκταθέσιο ανάλογα με τις ανάγκες.

Mercedes GLE Coupe
Τιμή: περίπου 75.000 ευρώ (Γερμανία)
Έναρξη πωλήσεων: άνοιξη 2020




Σε σχέση με τον προκάτοχό της, η GLE Coupé είναι πιο κομψή. Η πάνω γραμμή των πλευρικών γυάλινων επιφανειών κατεβαίνει στη μεσαία κολώνα. Όπως η «νορμάλ» GLE, έτσι και η coupé θα εξοπλίζεται με το MBUX. Τα νέα συστήματα υποβοήθησης και η προαιρετική αερανάρτηση θα εξασφαλίζουν την άνεση. Κατά την έναρξη της εμπορικής πορείας θα υπάρχει ένας εν σειρά εξακύλινδρος diesel κινητήρας με 272 ή 330 PS.

Mercedes GLA II
Έναρξη πωλήσεων: άνοιξη 2020



Η νέα γενιά της GLA βασίζεται τόσο στο εσωτερικό της όσο και εξωτερικά στην A-Class, που «δανείζει» την πλατφόρμα της. Η παλέτα των κινητήρων υιοθετείται σε μεγάλο βαθμό από τα άλλα συμπαγή μοντέλα της μάρκας και αποτελείται αποκλειστικά από τετρακύλινδρους κινητήρες. Επίσης μέσα στο 2020 θα ακολουθήσει και μία plug-in-υβριδική GLA.

Διαβάστε παρακάτω την σελίδα του άρθρου που σας ενδιαφέρει

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις