Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

ΠΡΩΤΗ ΟΔΗΓΗΣΗ: Νέο Opel Zafira Life

Διαβάστηκε από 18821 αναγνώστες - 21/6/2019

Το Opel Zafira Life εμφανίζεται ιδιαίτερα ανταγωνιστικό απέναντι στις ήδη καταξιωμένες προτάσεις της κατηγορίας. Πόσο καλό είναι στην πράξη?

Ο συμπαθής κύριος στο σταθμό ανεφοδιασμού δείχνει σαν να τον έχει χτυπήσει κεραυνός: «Αυτό είναι το νέο Zafira?», μας ρωτάει εμφανώς μπερδεμένος. Εμείς δεν είχαμε παρά να προχωρήσουμε σε μία σύντομη ανάλυση... Η Opel είναι ο τέταρτος κατασκευαστής, ο οποίος «υιοθετεί» το μεγάλο van των Toyota, Peugeot και Citroen, και το ονομάζει Zafira Life. Με εξαίρεση την πρόσοψη και τα λογότυπα της γερμανικής φίρμας οι διάφορες εξοπλιστικές εκδόσεις διαφέρουν σημαντικά μεταξύ τους.



Βέβαια, μας μπερδεύει επίσης το γεγονός πως τα μέχρι σήμερα γνωστά Zafira (εσχάτως Zafira Tourer) ανήκαν σε έναν άλλο τύπο αυτοκινήτου, στα MPV της μικρομεσαίας κατηγορίας με τέσσερις συμβατικές πόρτες. Ωστόσο, αυτό το είδος οχημάτων φαίνεται πως είναι πια ξεπερασμένο. ¶λλωστε, τα τελευταία χρόνια η κατηγορία των οικογενειακών van παρουσιάζει στις ευρωπαϊκές αγορές τεράστια αύξηση πωλήσεων. Την ίδια στιγμή τα μικρότερα van εμφανίζουν αντίθετη τάση.
 

Διαβάστε παρακάτω την σελίδα του άρθρου που σας ενδιαφέρει

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις