Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Αποσυναρμολόγηση και Ευρήματα

Διαβάστηκε από 27615 αναγνώστες - 9/9/2020

Κατά την αποσυναρμολόγηση του Kia Soul τα ευρήματα ήταν λίγα. Τα ρινίσματα σιδήρου στο κιβώτιο ταχυτήτων αποδεικνύουν την φθορά στους οδοντωτούς τροχούς της 4ης και 6ης σχέσης αλλά με τις εναλλαγές να γίνονται χωρίς πρόβλημα. Η μίζα είναι απροστάτευτη και το νερό είχε ήδη διαβρώσει τις ηλεκτρικές συνδέσεις. Αν δεν καθαριστούν οι επαφές, είναι σε βάθος χρόνου πιθανή η δυσλειτουργία του συστήματος ανάφλεξης. Η εμφάνιση σκουριάς στις βίδες των προφυλακτήρων και σε άλλα μέρη , όπως επίσης και η φθορά των θόλων δείχνουν ότι η ποιότητα, αν και καλή, μπορεί να γίνει καλύτερη.



Λεπτομέρειες: Αυτό το SouL θέλει λίγο περισσότερο ψυχή

1. Ρύθμιση καθίσματος:
Το κάθισμα έπεσε στην αρχή και στο τέλος του test. Βιδώνεται όμως εύκολα.

2. Σύνδεσμοι και βίδες: Σκουριά στις βίδες του προφυλακτήρα και σε όλες τις ενώσεις των πλαστικών στο χώρο του κινητήρα. 

3. Μέτρια ποιότητα: Η βαφή μεταξύ της πόρτας και του χώρου αποσκευών δεν είναι τέλεια και σχηματίζει ανάγλυφη επιφάνεια.



4. Αθικτο το φίλτρο σωματιδίων όπως και το σύστημα εξάτμισης. Ακούγεται μόνο ο «σιγαστήρας» της εξάτμισης.

5. Μια φυσιολογική εικόνα για πετρελαιοκινητήρα με ανακυκλοφορία καυσαερίων.

6. Πολύ μικρός λεκές λαδιού αλλά χωρίς διαρροή. Πρέπει μελλοντικά να ελεγχθεί.



Συμπέρασμα
Το Soul έχει ψύχη! Με ιδιαίτερο χαρακτήρα ανάμεσα σε SUV και Crossover. Δεν παρουσιάζει κάποιο σημαντικό πρόβλημα. Η ποιότητα είναι καλή αλλά χάνει βαθμούς από ορισμένες ατέλειες, όπως η σκουριά σε βίδες του προφυλακτήρα, των θόλων των τροχών και σε ορισμένες ενώσεις καλωδίων στο χώρο του κινητήρα. Το πρόβλημα που αντιμετωπίσαμε με το κάθισμα δεν είναι ανησυχητικό. Πήγε καλά, αλλά η Kia μπορεί και καλύτερα...

Διαβάστε παρακάτω την σελίδα του άρθρου που σας ενδιαφέρει