Μικρά SUV | Μικρά | Οικογενειακά SUV | Premium | Electric

Αξίζει να αγοράσω μεταχειρισμένο Kia Ceed 2ης γενιάς;

Διαβάστηκε από 1618 αναγνώστες - 17/6/2021

Ποιοτικό και αξιόπιστο! Η 2η γενιά του Kia Ceed προέβαλλε «γερμανική» ποιότητα και τα έβαλε στα ίσα με τους υπόλοιπους «παλιούς» της κλάσης. Πιστεύετε πως είναι καλή επιλογή μετά από 9 χρόνια;

Όποιος ψάχνει μικρομεσαίο μεταχειρισμένο 9 ετών δύσκολα θα σκεφτεί αυτό το αξιόλογο μοντέλο. Με κυριότερο χαρακτηριστικό την κορυφαία ποιότητα έκανε πραγματικά τους ευρωπαίους κατασκευαστές να χάσουν τον ύπνο τους. Εμείς εξετάζουμε αν αξίζει ως μεταχειρισμένο και ποια τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο ιδιοκτήτης του, μετά απο 9 χρόνια χρήσης..

 
Η γενιά του συγκεκριμένου Kia Ceed, ήταν πλήρως αναβαθμισμένη. Έχει πολύ μοντέρνο design, με αρκετές καμπύλες και μια πιο premium παρουσία σε σχέση με την προηγούμενη γενιά. Στο εσωτερικό, η σχεδίαση ήταν εντελώς νέα. Ιδιαίτερη είναι η σχεδίαση του πίνακα οργάνων και η κεντρική κονσόλα που είναι στραμμένη προς τον οδηγό. Ποιοτικά, το ταμπλό, στο μεγαλύτερο τμήμα του αποτελείται από μαλακό πλαστικό πολύ καλής ποιότητας και στο εσωτερικό των θυρών. Για πρώτη φορά επίσης, έχει υιοθετηθεί το ηλεκτρικό χειρόφρενο. Όσον αφορά στους χώρους, το πορτ-μπαγκάζ είναι μεγάλο με 380 λίτρα διαθέσιμα και επίσης, στο πίσω κάθισμα δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα για μεταφορά έως και 3 επιβατών, τη στιγμή που το πίσω δάπεδο είναι επίπεδο. Ποιες αναφορές προβλημάτων είχαμε όμως, μετά από 9 χρόνια χρήσης?

 

Διαβάστε παρακάτω την σελίδα του άρθρου που σας ενδιαφέρει