4 φωτογραφίες »

Toyota Yaris (2006-2020): Εντυπωσιάζει με την αξιοπιστία του

Διαβάστηκε από 2476 αναγνώστες - 17/8/2021

Το ιαπωνικό μοντέλο κουβαλάει πάνω από δυο δεκαετίες τη φήμη του «δεν σπάω, δεν χαλάω» και σε συνδυασμό με την ποικιλία κινητήρων και εξοπλισμού το έκανε μια από τις καλύτερες επιλογές για αγορά. Άραγε συνεχίζει να είναι ιδανική επιλογή και σαν μεταχειρισμένο?

Από την πρώτη στιγμή κυκλοφορίας στην ελληνική αγορά πριν 22 χρόνια το Toyota Yaris κέρδισε το δικό του καταναλωτικό κοινό χάρη στην ιαπωνική του τεχνολογία και την εντυπωσιακή αξιοπιστία του. To 2020 η Toyota παρουσίασε τη τέταρτη γενιά Yaris αλλάζοντας σελίδα και ουσιαστικά κάνοντας πιο συμφέρουσες οικονομικά τις προηγούμενες γενιές του για αγορά ως μεταχειρισμένο. 

Kοινοποίησε το »
Σχολιάσε το »

 
Toyota Yaris (XP9) 2005-2011: Ικανοποιητικοί χώροι, χαμηλή κατανάλωση και 5 αστέρια στην ασφάλεια.
Η δεύτερη γενιά του Yaris κυκλοφόρησε στα τέλη του 2005 και είχε σαν στόχο να συνεχίσει την επιτυχημένη πορεία του πρώτου μοντέλου. Με νέα εμφάνιση, προσαρμοσμένη στα δεδομένα της εποχής, κυκλοφόρησε με τρείς βενζινοκινητήρες 1.000, 1.300 και 1.800 κυβικών και το κλασικό diesel κινητήρα της Toyota 1.4 κυβικών εκατοστών.


Το 2ης γενιάς Yaris πρόσφερε ικανοποιητικούς χώρους, χαμηλή κατανάλωση και πεντάστερη ασφάλεια.

Το 2ης γενιάς Yaris πρόσφερε ικανοποιητικούς χώρους, χαμηλή κατανάλωση και πεντάστερη ασφάλεια.

Με το διαιρούμενο πίσω κάθισμα μπορούσε να κερδίσεις αρκετά λίτρα φόρτωσης ενώ οι χώροι της καμπίνας ήταν ικανοποιητικοί για το μέγεθος του και μπορούσαν να φιλοξενήσουν 4 ενήλικες. Πρόσφερε επίσης αρκετή καλή ασφάλεια στους επιβάτες του με 9 αερόσακους και με ESP που ήταν διαθέσιμο στις πιο πλούσιες σε εξοπλισμό εκδόσεις. Σχεδιασμένο για αστικό περιβάλλον περνούσε έντονα μέσα αεροδυναμικό θόρυβο στα πολλά χιλιόμετρα ενώ παρουσίασε προβλήματα στο σύστημα ABS και στο εντατήρα της μπροστινής ζώνης ασφαλείας που οδήγησαν στην ανάκληση του το 2009.
 

Διαβάστε παρακάτω την σελίδα του άρθρου που σας ενδιαφέρει

Kοινοποίησε το »
Σχολιάσε το »