Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Οδήγηση κοντά σε πυρκαγιά; Τι πρέπει να έχεις στο αυτοκίνητο;

Οδήγηση κοντά σε πυρκαγιά; Τι πρέπει να έχεις στο αυτοκίνητο;

Διαβάστηκε από 6916 αναγνώστες - 24/8/2023

Δυστυχώς κάθε καλοκαίρι έχουμε φωτιές σε πολλές περιοχές της χώρας. Δες πώς να προετοιμαστείς αν χρειαστεί να οδηγήσεις μες τον καπνό!

Καλύτερα να τα έχεις στο αμάξι και ας μην χρειαστούν ποτέ

Κάθε καλοκαίρι ζούμε μεγάλες δασικές πυρκαγιές στην χώρα μας, δυστυχώς με καταστροφικές συνέπειες για την φύση αλλά και τις περιουσίες των κατοίκων. Γνωρίζουμε πως μια σπίθα αρκεί και σε συνδυασμό με τον καιρό και σκουπίδια/ξερά χόρτα μπορεί να μετατραπεί σε μια ανεξέλεγκτη φωτιά.

Μια μεγάλη πυρκαγιά εκτός από τις καταστροφές που προκαλεί, παράγει μεγάλες ποσότητες τοξικών αερίων, πολύ επικίνδυνων για την υγεία. Αυτός είναι και ο λόγος που οι αρχές ενημερώνουν μέσω μηνύματων (112) όποιον βρίσκεται στην περιοχή να μένει στο σπίτι του με κλειστά παράθυρα και να αποφεύγει τις μετακινήσεις. Παρόλα αυτά, οι λόγοι να χρειαστεί να οδηγήσεις σε μια τέτοια συνθήκη είναι πολλοί, από μια κατάσταση ανάγκης, μέχρι να οδηγείς προς τελείως διαφορετικό προορισμό αλλά να χρειάζεται να περάσεις δίπλα από μια δασική πυρκαγιά. Τι χρειάζεται να έχεις στο αυτοκίνητο σε τέτοιες περιπτώσεις;

...>>>Συνεχίστε το άρθρο
Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις