Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Αυτά είναι τα 6 ασφαλέστερα αυτοκίνητα του 2021

Αυτά είναι τα 6 ασφαλέστερα αυτοκίνητα του 2021

10/1/2022

Ο ανεξάρτητος οργανισμός Euro NCAP πραγματοποίησε τις δοκιμές ασφαλείας των αυτοκινήτων που κυκλοφόρησαν την χρονιά που μας πέρασε και παρουσίασε τα συγκεντρωτικά του αποτελέσματα. Ποια είναι τελικά τα ασφαλέστερα αυτοκίνητα που είδαμε το 2021;

Ο οργανισμός Euro NCAP αποτελεί τον πιο γνωστό οργανισμό που πραγματοποιεί crash test αυτοκινήτων στην Ευρώπη, και λίγες μέρες πριν παρουσίασε τα μοντέλα που έλαβαν την υψηλότερη βαθμολογία το 2021. Σε κάθε τεστ αξιολογούνται - βαθμολογούνται οι αποδόσεις ασφαλείας του μοντέλου στις κατηγορίες: Προστασία ενηλίκων/οδηγού-συνοδηγού, προστασία παιδιών, προστασία πεζών και βοηθητικά συστήματα ασφαλείας.

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

2 πρωτιές για την Mercedes

Η Γερμανική βιομηχανία της Mercedes κατάφερε να βγει πρώτη σε δύο διαφορετικές κατηγορίες στα φετινά τεστ Euro NCAP. Και μάλιστα τα κατάφερε με ένα συγκεκριμένο αυτοκίνητο της, το οποίο βγήκε πρώτο στις κατηγορίες Executive Car και Pure Electric. Το επιβλητικό ηλεκτρικό αυτοκίνητο των Γερμανών είχε τις κορυφαίες επιδόσεις ασφάλειας στην προστασία ενηλίκων και παιδιών.

Και η Skoda αρίστευσε με δύο αυτοκίνητα της

Ο όμιλος VAG θα έχει να καμαρώνει για δύο νέα μοντέλα της Skoda που κατάφεραν να κερδίσουν 2 διαφορετικές κατηγορίες στα φετινά τεστ του οργανισμού Euro NCAP. Συγκεκριμένα, το βραβείο της κατηγορίας Large-Off Road κέρδισε το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό SUV της Skoda, το Enyaq iV. Ακόμα μια βράβευση κέρδισε και το νέο Fabia, που κατέκτησε την κορυφή της κατηγορίας των μικρών.

Το Nissan Qashqai στην κορυφή της κατηγορίας του

Το νέο Nissan Qashqai το περίμεναν πολλοί πως θα πάρει υψηλή θέση στα τεστ του Euro NCAP, και δεν έπεσαν έξω τελικά. Το Qashqai κατάφερε να κερδίσει την κατηγορία Small Off-Road, με το Ιαπωνικό οικογενειακό SUV να πετυχαίνει εξαιρετικές επιδόσεις στην ενεργητική ασφάλεια. 

Το νέο Toyota Yaris Cross με κορυφαία ασφάλεια

Ίσα που πρόλαβε να λανσαριστεί το νέο SUV της Ιαπωνικής βιομηχανίας της Toyota, και κατάφερε να κερδίσει την κατηγορία του στα τεστ ασφάλειας. Συγκεκριμένα, το Toyota Yaris Cross κατέλαβε την πρώτη θέση στην κατηγορία Small MPV.

 
Γερμανία εναντίον Ιαπωνίας στα βραβεία ασφαλέστερων αυτοκινήτων!
Σάρωσε η Mercedes με 2 πρωτιές.
2 βραβεία κορυφαίας ασφάλειας και για την Skoda.
Κορυφαία στην κατηγορία τους η Nissan και η Toyota!
Γιατί όμως το αγοραστικό κοινό δίνει προτεραιότητα στις επιδόσεις και την κατανάλωση και όχι στην ασφάλεια;  

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε