Test Συνεργείων
NEO ΤΙΜΕΣ LEASING Short Videos
Δήμος Αθηναίων: 12 ηλεκτρικά Citroen Ami στο στόλο οχημάτων!
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Δήμος Αθηναίων: 12 ηλεκτρικά Citroen Ami στο στόλο οχημάτων!

10/9/2024

Ο Χάρης Δούκας παρέλαβε 12 νέα Citroen Ami.
Πιάνουν δουλειά στη δημοτική αστυνομία, την καθαριότητα και άλλους τομείς.

Ο Χάρης Δούκας παρέλαβε 12 νέα Citroen Ami

Με 12 Citroen Ami ενισχύθηκε ο στόλος οχημάτων του Δήμου Αθηναίων. Μέσω αυτής της κίνησης εκτός από τον εκσυγχρονισμό των οχημάτων του, ο Δήμος θέλει να κάνει ένα ακόμα βήμα προς την υιοθέτηση της βιώσιμης κινητικότητας, όπως τόνισε σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος, Χάρης Δούκας. Η δωρεά των οχημάτων έγινε από την εταιρεία AIGLON του ομίλου Συγγελίδη.

Πιάνουν δουλειά στη δημοτική αστυνομία, την καθαριότητα και άλλους τομείς

Η παράδοση των 12 νέων, αμιγώς ηλεκτρικών Citroen Ami, πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου, στο πάρκινγκ έξω από το «Σεράφειο» κολυμβητήριο. Βάσει της επίσημης ανακοίνωσης του Δήμου, τα 12 αμιγώς ηλεκτρικά Ami θα ενισχύσουν τις Διευθύνσεις Καθαριότητας και Ανακύκλωσης, Δημοτικής Αστυνομίας, Παιδείας, Ψηφιακής Διακυβέρνησης και Δια Βίου Μάθησης και Eνεργού Γήρανσης & Λεσχών Φιλίας.

Χ. Δούκας: «Κάνουμε πράξη τη βιώσιμη κινητικότητα και μικροκινητικότητα»

Σε δήλωσή του κατά την παραλαβή ο Χάρης Δούκας ανέφερε: «Στον Δήμο Αθηναίων, εκσυγχρονίζουμε τον δημοτικό στόλο οχημάτων με 12 αυτοκίνητα πόλης, 100% ηλεκτρικά, μηδενικού θορύβου και μηδενικών ρύπων. Είμαστε ιδιαίτερα ενθουσιασμένοι γιατί κάνουμε πράξη τη βιώσιμη κινητικότητα και μικροκινητικότητα, και είμαστε βέβαιοι ότι τέτοιες πρωτοβουλίες θα συνεχιστούν και στο μέλλον».

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις