Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Κερδίστε δωρεάν καύσιμα αξίας 2.000 ευρώ με το Mobil 1.

Δωρεάν καύσιμα 2000 ευρώ

3/6/2016

Μέσω του νέου διαγωνισμού του Mobil 1, έχετε την ευκαιρία να κερδίσετε τα καύσιμα του αυτοκινήτου σας για όλη τη χρονιά, ένα δώρο συνολικής αξίας 2.000 ευρώ. Μάθετε πώς…

Το βραβείο του Διαγωνισμού είναι μια προ-πληρωμένη κάρτα αξίας 2.000 ευρώ, η οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί από το νικητή για να καλύψει την κατανάλωση καυσίμου. Το ποσό των 2.000 ευρώ βασίζεται στην κατανάλωση καυσίμου του μέσου ατόμου με κάλυψη 16.000 χιλιομέτρων ετησίως και κατανάλωσης 8 λίτρων / 100 χιλιόμετρα.

Για τη συμμετοχή σας δεν απαιτείται αγορά προϊόντος.

Για να κερδίσετε το βραβείο θα πρέπει απλά να συμπληρώσετε τη φόρμα συμμετοχής του διαγωνισμού που θα βρείτε στη σελίδα μας: www.novitron.gr/el/kerdiste-dwrean-kausima

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας (όνομα, επώνυμο και email), επιβεβαιώστε ότι είστε άνω των 18 ετών και απαντήστε στην ερώτηση του Διαγωνισμού περιγράφοντας το ταξίδι των ονείρων σας. Μόλις ολοκληρώσετε όλα τα βήματα που περιγράφονται παραπάνω, η εγγραφή σας έχει καταχωρηθεί και έχετε την ευκαιρία να κερδίσετε το βραβείο.

Ο διαγωνισμός ισχύει μέχρι τις 31/8/2016 και νικητής θα είναι όποιος/όποια δώσει την πιο ενδιαφέρουσα, την πιο δημιουργική και την πιο πρωτότυπη απάντηση στο ερώτημα του διαγωνισμού.

Καλή επιτυχία

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις

Σχετικες επιχειρησεις