autoagora.gr logo
TEST ΣΥΝΕΡΓΕΙΩΝ ΤΙΜΕΣ LEASING SHORT VIDEOS
Βρείτε την νέα σειρά λιπαντικών X-Driver+, αποκλειστικά στη ΓΛΥΚΑΣ AUTO PARTS

Βρείτε την νέα σειρά λιπαντικών X-Driver+, αποκλειστικά στη ΓΛΥΚΑΣ AUTO PARTS

Διαβάστηκε από 5386 αναγνώστες

Η εταιρεία ΓΛΥΚΑΣ AUTO PARTS διαθέτει τα λιπαντικά της X-Driver+ για την σωστή προστασία του κινητήρα σου, ενώ ανάμεσα από 200.000 κωδικούς προϊόντων θα βρεις τα καλύτερα αξεσουάρ για την φροντίδα και την περιποίηση του αυτοκινήτου σου.

Ο κινητήρας αποτελεί το σημαντικότερο μέρος του αυτοκινήτου και η σωστή επιλογή λιπαντικών διατηρεί την απόδοση και την εύρυθμη λειτουργία του σε υψηλά επίπεδα, ενώ ταυτόχρονα εξασφαλίζει την μακροζωία του.

Τα λιπαντικά της X-Driver+ επιτελούν τις εξής δύο βασικές λειτουργίες: Μειώνουν τις τριβές ανάμεσα στα κινούμενα μέρη του κινητήρα και βοηθούν στην απαγωγή θερμότητας από τα τοιχώματα του κινητήρα. Επίσης στη γκάμα της X-Driver+ υπάρχουν και άλλα προϊόντα λίπανσης όπως βαλβολίνες και γράσα.

Είναι κατάλληλα για επιβατικά αυτοκίνητα και ελαφρά φορτηγά και διατίθενται σε διαφορετικούς τύπους ιξώδους για κάθε επιλογή. Προσφέρουν προστασία κατά της φθοράς και καθαρότητα κινητήρα για μεγάλα χρονικά διαστήματα, ενώ αποτελούν μία αξιόπιστη επιλογή για χαμηλό κόστος συντήρησης.

Τα λιπαντικά της X-Driver+ είναι από πρωτογενές ορυκτέλαιο και είναι κατάλληλα για κάθε ανάγκη και εφαρμογή ώστε να προστατεύσετε και να συντηρήσετε τον κινητήρα του οχήματός σας. Θα τα βρείτε διαθέσιμα σε συσκευασίες 1 , 4 και 20 L .

SAE  ΕΠΙΒΑΤΙΚΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ
5W-30  
5W-40  
10W-40  
15W-40  
20W-50  
SAE  ΒΑΡΕΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ
10W-40  
15W-40  
20W-50  

Όλοι οι κινητήρες, για να μπορούν να λειτουργήσουν σωστά και να έχουν τη μέγιστη δυνατή απόδοση και μακροζωία, πρέπει να έχουν και την κατάλληλη λίπανση. Για να μην υπάρχουν απορίες για το ποιο λιπαντικό είναι κατάλληλο για το όχημά σας ,ένας εξειδικευμένος συνεργάτης της εταιρείας ΓΛΥΚΑΣ AUTO PARTS θα σας προτείνει το κατάλληλο . Εναλλακτικά περιηγηθείτε στην σελίδα https://www.glykas-shop.gr/2368-x-driver για γρήγορες αγορές
 
Μη χάνετε άλλο χρόνο και επισκεφθείτε το e-shop τους www.glykas-shop.gr  και παραγγείλτε τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν αμέσως!

Κεντρικό κατάστημα: Λ.ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΕΞΩ ΠΑΝΑΓΙΤΣΑ, 34100 ΧΑΛΚΙΔΑ
ΤΗΛ: 22210-44797
E-MAIL: [email protected] 
WEBSITE: www.glykas-shop.gr 

Κατάστημα Αθήνας :Λ. ΚΗΦΙΣΟΥ 60Α, 12241 ΑΙΓΑΛΕΩ
ΤΗΛ:  2105440055  
E-MAIL: [email protected] 
WEBSITE: www.glykas-shop.gr 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις

Σχετικες επιχειρησεις