autoagora.gr logo
TEST ΣΥΝΕΡΓΕΙΩΝ ΤΙΜΕΣ LEASING SHORT VIDEOS
Ελλάδα: Αυτές είναι οι τιμές των VW Golf R και Golf R Black Edition
6 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Ελλάδα: Αυτές είναι οι τιμές των VW Golf R και Golf R Black Edition

20/9/2024

Έφτασε στην Ελλάδα το πανίσχυρο Volkswagen Golf R.
Παρών και το Golf R Black Edition.
Με 333 άλογα και 420 Nm ροπής.
4 χρόνια εγγύηση.

Οι τιμές του «καυτού» Golf R ανακοινώθηκαν

Στην ελληνική αγορά είναι πλέον διαθέσιμο το ανανεωμένο Volkswagen Golf R. Το «καυτό» hatchback πέραν της τυπικής έκδοσης, συνοδεύεται και από την ειδική έκδοση Black Edition, για μία total black εμφάνιση.
 
Χωρίς χρονοτριβή να πούμε πως η τιμή του Golf R στην Ελλάδα ξεκινά από τις 66.500 ευρώ, ενώ η τιμή για το Golf R Black Edition, ξεκινά από 69.900 ευρώ.

Με 333 άλογα και 420 Nm ροπής

Το ανανεωμένο Golf R διαθέτει νέο μπροστινό μέρος με ανανεωμένους προβολείς και φωτιζόμενο λογότυπο. Συνεχίζοντας προς τα πίσω, υπάρχουν ματ καθρέφτες σε απόχρωση χρωμίου, σπορ πλαϊνές ποδιές και ζάντες 18 ή 19 ιντσών. Ως έξτρα επιλογή υπάρχουν και οι νέες ζάντες 19 ιντσών Warmenau. Το βασικό τους χαρακτηριστικό είναι το βάρος τους, καθώς η VW υπογραμμίζει πως μειώθηκε κατά 20% και πλέον κάθε ζάντα Warmenau ζυγίσει μόλις 8 κιλά. Η ισχύς παρέχεται από έναν υπερτροφοδοτούμενο τετρακύλινδρο κινητήρα 2,0 λίτρων, ο οποίος έχει αναβαθμιστεί για να προσφέρει 333 άλογα και 420 Nm ροπής. Δηλαδή 13 περισσότερα άλογα σε σχέση με πριν. Το 0-100 χλμ./ώρα γίνεται σε 4,6 δευτερόλεπτα.

Παρών και το... μαυρισμένο Golf R Black Edition

Το Volkswagen Golf R θα προσφέρεται και στην ειδική έκδοση Black Edition, η οποία ξεχωρίζει από τη μαύρη εμφάνιση και τα σκούρα επιμέρους χαρακτηριστικά. Σε αυτά συμπεριλαμβάνονται οι σκούροι προβολείς, τα σήματα της Volkswagen και τα λογότυπα R, η μαύρη διακόσμηση της εξάτμισης και οι μαύρες ζάντες. Το μοντέλο είναι εξοπλισμένο στάνταρ με το πακέτο R-Performance και προβολείς matrix LED IQ.LIGHT. Μια μεγαλύτερη αεροτομή είναι επίσης μέρος του εξοπλισμού.

Ο βασικός εξοπλισμός του Golf R

Τέλος, σε ότι αφορά το βασικό εξοπλισμό των Golf R και Golf R Black Edition, αυτός σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα της VW περιλαμβάνει μεταξύ άλλων: προβολείς IQ.LIGHT LED Matrix, φιμέ τζάμια, σύστημα keyless, Head-up display, σύστημα Travel Assist, σύστημα Infotainment "Discover" με σύστημα πλοήγησης και φωνητικό έλεγχο IDA με ενσωμάτωση ChatGPT. Αμφότερα, διαθέτουν και τέσσερα χρόνια εργοστασιακής εγγύησης.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις