autoagora.gr logo
TEST ΣΥΝΕΡΓΕΙΩΝ ΤΙΜΕΣ LEASING SHORT VIDEOS
Η Hyundai ανακοίνωσε την 20th Anniversary Edition για το Tucson
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Η Hyundai ανακοίνωσε την 20th Anniversary Edition για το Tucson

18/6/2024

H 20th Anniversary Edition είναι η νέα ειδική έκδοση του Tucson.
Θα κατασκευαστεί στο εργοστάσιο της μάρκας στην Τσεχία.
Έφτασε τα 2 εκατομμύρια μοντέλα η παραγωγή στο τσεχικό εργοστάσιο.
2 στα 5 Tucson που πωλούνται στην Ευρώπη είναι υβριδικά, λέει η μάρκα.

Αριθμός ορόσημο στην παραγωγή του Tucson

Το τσεχικό εργοστάσιο της Hyundai, στην πόλη Nosovice, έφτασε στον αριθμό ορόσημο παραγωγής των 2 εκατομμυρίων Tucson. Στο πλαίσιο αυτό και με αφορμή τα 20 χρόνια που βρίσκεται στις αγορές το δημοφιλές οικογενειακό SUV, η κορεατική μάρκα ανακοίνωσε τον ερχομό της νέας έκδοσης 20th Anniversary Edition, η οποία θα μπει στην παραγωγή τον προσεχή Αύγουστο.

2.000.000 Tucson έχει κατασκευάσει το τσεχικό εργοστάσιο της Hyundai

Ξεκινώντας από το επίτευγμα του τσεχικού εργοστασίου, το υπ' αριθμόν 2.000.000ό Hyundai Tucson είναι υβριδικό και σε απόχρωση Sailing Blue Pearl. Μάλιστα, οι Κορεάτες επισημαίνουν πως προορισμός του εν λόγω μοντέλου είναι το Ηνωμένο Βασίλειο, όπου το περιμένει ο νέος του ιδιοκτήτης.

Τα 2 στα 5 Tucson που πωλούνται στην Ευρώπη είναι υβριδικά

Η Hyundai υποστηρίζει πως για να κατασκευαστούν 2 εκατομμύρια Tucson στο τσεχικό εργοστάσιο χρειάστηκαν περίπου εννέα χρόνια. Το πρώτο Tucson που βγήκε από τη γραμμή παραγωγής του συγκεκριμένο εργοστασίου ήταν στα μέσα Ιουνίου 2015, όταν η τρίτη γενιά του SUV μπήκε στην παραγωγή. Από κει και πέρα, η Hyundai αναφέρει πως από το Tucson τέταρτης γενιάς, που βρίσκεται επί του παρόντος σε παραγωγή, 2 στα 5 μοντέλα που πωλούνται στην Ευρώπη είναι είτε υβριδικά, είτε plug-in υβριδικά.

Ανακοινώθηκε ειδική έκδοση του Tucson 20th Anniversary Edition

Οι Κορεάτες κράτησαν το καλύτερο για το τέλος, καθώς αποκάλυψαν πως είναι έτοιμη μία νέα ειδική έκδοση του μοντέλου, η οποία ονομάζεται 20th Anniversary Edition και αφορά τις δύο δεκαετίες του Tucson που βρίσκεται στις αγορές. Η παραγωγή θα ξεκινήσει στο τσεχικό εργοστάσιο τον προσεχή Αύγουστο, ενώ νωρίτερα η μάρκα θα έχει αποκαλύψει όλες τις λεπτομέρειες.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις